Στην «μεταμνημονιακή» Ελλάδα του 2018 προσπαθούν να συντηρήσουν το Κέντρο Υγείας στο Πήλιο με… έρανο! – Δείτε τι γράφουν

Κοινοποίηση:
1

Με έρανο προσπαθούν να συντηρήσουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής στο Πήλιο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τη θέρμανση.

Μάλιστα, έχουν τοποθετήσει στην είσοδο ένα σημειώμα στην αγγλική γλώσσα, που παροτρύνουν τους ασθενείς να συνεισφέρουν με τον οβολό τους ή με φάρμακα!

Για τον λόγο αυτό έστησαν και κουμπαρά, στον οποίον συγκεντρώνουν τα χρήματα!
Σύμφωνα με πληροφορίες , τα χρήματα που μαζεύονται πολλές φορές χρησιμεύουν στο να πληρωθεί το πετρέλαιο για να θερμάνει το Κέντρο Υγείας, αλλιώς οι ασθενείς τουρτουρίζουν από το κρύο!

Το σημείωμα που τοποθετήθηκε στον τοίχο γράφει:

Ιn order to help the health center of Argalasti you can offer whatever you like in our cash box or anything you have in medical supplies. Thank you in advance.

(Για να βοηθήσετε το κέντρο υγείας της Aργαλαστής μπορείτε να προσφέρετε ό,τι θέλετε στο κουτί των μετρητών μας ή οτιδήποτε έχετε σε ιατρικό υλικό. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων).

Οι τουρίστες που χρειάζεται να διακομισθούν στο εν λόγω Κέντρο Υγείας στο Πήλιο μένουν έκπληκτοι από τον έρανο που διεξάγεται, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τραβούν φωτογραφία τον κουμπαρά ως… αναμνηστικό της επίσκεψής τους!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ Κ.Υ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Comments are closed.