Στα «μπάζα» συμπεριφέρονται καλύτερα. Με τι μούτρα πήγε η «Πιπακώστα» να καταθέσει στεφάνι στη Μακεδονία; Δεν ντράπηκες κυρά μου;

Κοινοποίηση:
papakosta-aridaia

Τις αποδοκιμασίες των πολιτών που παρακολούθησαν την τελετή για την απελευθέρωση της Αριδαίας προκάλεσε η παρουσία της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, την οποία κανονικά και με το νόμο( το δικαιούνται οι πολίτες και τους κατοχυρώνει και το άρθρο 108 του Συντάγματος αλλά και πολλοί ποινικοί νόμοι λόγω απεμπόλησης κυριαχικών δικαωμάτων της χώρας), έπρεπε να την πετάξουν με τις κλωτσιές. Χαρά στην υπομονή τους ή στην δειλία τους.

Μόλις ο εκφωνητής ανακοίνωσε το όνομα της κυρίας Παπακώστα, η οποία παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης προκειμένου να καταθέσει στεφάνι, οι συγκεντρωμένοι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν «ουουου», γεγονός που προκάλεσε την αμηχανία της υφυπουργού.

Ένας από τους παριστάμενους, μάλιστα, ακούστηκε να φωνάζει: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», ενώ ακούστηκες αρκετές φορές το «Ζήτω η Μακεδονία».

Η κυρία Παπακώστα, αν και βρέθηκε σε στιγμή αμηχανίας, δεν απάντησε, ούτε θέλησε να σχολιάσει το συμβάν.

Όσο για το «Πιπακώστα» τα παράπονα της στον Γιακουμάτο. Αυτός την πείραζε και την έλεγε έτσι περιπαικτικά. Το γιατί, ας πάει να τον ρωτήσει αν και νομίζουμε ότι ξέρει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αν σου έλεγαν πριν την κρίση ότι η Παπακώστα θα μπεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ίσως και να καλούσαν ασθενοφόρο να σε πάρει για »μέσα». Αυτή είναι η κατάντια τη ψοφοδεξίας και του σάπιου πολιτικού συστήματος..
    Περιμένω τον Κούλη να πάει μεθαύριο σε καμιά ΔΕΘ εφόσον πρώτα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών μέσα απ την (πρώην) Ελληνική βουλή…….και κάπου εκεί ίσως έρθει και η σωτηρία μας…

  2. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΤΟΞ ΕΧΕΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Leave a Response