Στα άδυτα του μεγαλύτερου σ#ξ κλαμπ του Χόλιγουντ – Οι πελάτες πραγματοποιούν κάθε τους φαντασίωση (BINTEO & EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
alina6

Η κάμερα μπήκε για πρώτη φορά μέσα στο μεγαλύτερο και κατά πολλούς καλύτερο, σεξ κλαμπ που υπάρχει στο Χόλιγουντ. Κατέγραψε τα πάντα και σας τα παρουσιάζουμε.

Το κλαμπ ονομάζεται Kinky rabbit (με μια ελεύθερη μετάφραση το «άτακτο κουνελάκι») και λειτουργεί μόνο με vip λίστα καλεσμένων. Για να μπει κάποιος στη λίστα λένε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο και δαπανηρό, αλλά εάν το καταφέρει τότε θα ζήσει τις βαθύτερες φαντασιώσεις του.

Για την απλή είσοδο και όχι την vip, χρειάζονται 500 δολάρια ενώ η vip είσοδος ξεκινάει από 5.000 δολάρια. Και το βασικό, επιτρέπονται μόνο ζευγάρια ή ανύπαντρες γυναίκες. Οι μοναχικοί άνδρες περνάνε από σκληρό face control για να εισέλθουν.

Η υπέυθυνη του κλαμπ ονομάζεται Αλίνα Ρουτσέκα και έχει να πει μόνο δυο λέξεις: «όργια παντού». Το κλαμπ έχει μια κεντρική σκηνή όπου χορεύουν πανέμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες, ενώ διαθέτει και δωμάτια μεγάλων ανέσεων και χλιδής για όσους θέλουν να συνεχίσουν το πάρτι χωρίς να τους κοιτάζουν οι άλλοι.

«Κάνουν σεξ παντού» λέει η Αλίνα και συνεχίζει «στις 3 τα ξημερώματα που κλείνει το κλαμπ χτυπάμε τις πόρτες των δωματίων να τους ενημερώσουμε ότι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν σεξ γιατί έφτασε η ώρα να κλείσουμε».

Η Αλίνα έχει διαλέξει τις ομορφότερες κοπέλες που κυκλοφορούν στο Λος Άντζελες και θέλει όπως λέει η ίδια να προσφέρει πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Βασική προυπόθεση είναι οι καλεσμένοι πριν πετάξουν τα ρούχα τους και επιδοθούν σε μαραθώνιο οργιαστικό σεξ, να φορούν μάσκες που τους κρύβουν το πρόσωπο. Μετά όπως λέει η Αλίνα μπορούν να τις πετάξουν.

Η Αλίνα γεννήθηκε στην Πολωνία αλλά μεγάλωσε στη Γερμανία. Τα καλοκαίρια της τα πέρασε στην Ίμπιζα και τότε της γεννήθηκε η ιδέα να φτιάξει ένα δικό της κλαμπ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

    1. μπα ωραιες δεν μπαινουν εκει το βλεπεις

Comments are closed.