Σοκ! 44χρονος νταής Κρητικός μαχαίρωσε συγχωριανό του για μια παρατήρηση!

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη, με 44χρονο άνδρα να μαχαιρώνει 41χρονο συγχωριανό του, επειδή του έκανε μία παρατήρηση. Στο κατόπι του δράστη η αστυνομία.

Δεν «σήκωνε» υποδείξεις ένας «νταής» Κρητικός, που έφτασε στο σημείο να μαχαιρώσει έναν 41χρονο συγχωριανό του επειδή του έκανε μια απλή παρατήρηση! Ως εκεί, όμως, έφτανε το… νταηλίκι του, καθώς ο θρασύδειλος δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί τον αναζητούν παντού.

 

Ο 44χρονος μαχαιροβγάλτης στάθμευσε το αγροτικό φορτηγάκι του έξω από το σχολείο του χωριού Χάρακα του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων και άνοιξε την καρότσα, με αποτέλεσμα τα βρώμικα νερά που είχαν μαζευτεί μέσα από τις βροχές των τελευταίων ημερών να πλημμυρίσουν το προαύλιο. Όταν ο 41χρονος τον παρατήρησε για την πράξη του, έφυγε εκνευρισμένος αλλά του φύλαξε… «μανιάτικο»!

 

Έστησε καρτέρι κοντά στο σπίτι του συγχωριανού του και, μόλις εκείνος επέστρεψε, λογομάχησαν έντονα. Ξαφνικά, ο 44χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι, τραυμάτισε τον 41χρονο και τον τραυμάτισε με αυτό στο χέρι! Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο 41χρονος, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τον δράστη, χωρίς όμως να εντοπίσουν τα ίχνη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: