Σοκ στον Ολυμπιακό! Ρήξη χιαστών ο Φορτούνης, μένει εκτός για πολλούς μήνες!

Κοινοποίηση:
fortounis_

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον Κώστα Φορτούνη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο χθεσινό φιλικό με το Αμβούργο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί χοντρή ζημιά, η οποία θα τον κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο «ερυθρόλευκος» άσος στάθηκε άτυχος στον αγώνα με τη γερμανική ομάδα, καθώς κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου τραυματίστηκε και αποχώρησε άρον άρον από τον αγωνιστικό χώρο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έκανε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χάνει τον καλύτερό του παίκτη πριν καν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ….Ευτυχώς που έγινε τώρα γιατί με αυτόν ο ΟΣΦΠ δεν θα έβλεπε προκοπή, τώρα ίσως μπορέσει να κάνει κάτι. Αν γινόταν στο μέσον της χρονιάς θα τα είχε χάσει όλα. Τέλος πάντων ας γίνει καλά και ας πάει αλλού να προσφέρει με τις ανικανότητές του.

Comments are closed.