Σοκ στην οικογένεια Παντελίδη! Για πρώτη φορά, ο Αντώνης Ρέμος υποστηρίζει δημοσίως Μίνα και Φρόσω… «Δολοφονήθηκαν τα κορίτσια»…

Κοινοποίηση:
720_bcab749743d62849bea3024ff84f5eea

Τελικά, φαίνεται πως ο Αντώνης Ρέμος, όταν αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ, ήταν έτοιμος να πάρει θέση απέναντι σε κάποια γεγονότα για τα οποία μέχρι σήμερα δεν είχε τοποθετηθεί επισήμως.

Ένα από αυτά, ήταν ο τραγικός θάνατος του Παντελή Παντελίδη στον οποίο αναπόφευκτα ήρθε η κουβέντα μιας και ο Αντώνης Ρέμος ήταν ένας από τους ελάχιστους «κολλητούς» του Παντελή από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο patkiout.gr

 


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Είναι πλέον γνωστό ότι ο Ρέμος έσπρωξε τον Παντελίδη στο ποτό και στις ξεκολιάρες γιαί φοβόταν ότι οχι μόνο θα πήγαινε κορυφή αλλά θα τον εκτόπιζε. Ο Παντελίδης έγραφε τραγούδια εκεί που καθόταν και γινόταν όλα επιτυχίες και ο Ρέμος ρούφαγε ψωλές μέσα στην ξεραήλα του.. Μίσος και ζήλεια που τώρα πια βγήκαν στην επιφάνεια. Ακόμα και νεκρό τον φοβάται..

  2. ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!
    Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ……..

  3. καθε δεκα μερες…τσουπ και ο παντελιδης αυτο… ο παντελιδης το αλλο… περισσοτερο απασχολει τωρα που πεθανε τα media, παρα οταν ζουσε. Παντως ο λαος λεει «το πολυ το κυριε ελεεισον το βαριέται και ο θεος».

Leave a Response