Σοκ με την εικόνα του Τσίπρα! Δείτε τον, χάνει τα λόγια του δείτε τα μάτια του! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Κοινοποίηση:
TSIPRAS

Στην Αμερική η σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης αν ο πρόεδρος της Κυβέρνησης, Καγκελάριος, η πρόεδρος της Δημοκρατίας εμφάνιζε την εικόνα του δικού μας πρωθυπουργού θα τον ανάγκαζαν να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο να χάνει τα λόγια του, να μπερδεύει τις χώρες και δείτε το αριστερό του μάτι.

Αν υπάρχει κάποιος που τον αγαπάει ας του πει να κοιταχτεί.

Στο θέμα αναφέρθηκαν χθες αναλυτικά οι συνάδελφοι από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

1.indd

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 04:10

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. τι ειναι αυτα που λεει?η ακροπολη μνημειο που ανηκει στον οικουμενικο πολιτισμο?ο μοραλες τον διορθωνει και λεει οτι ειναι του αρχαιοελληνικου πολιτισμου. κατα τα αλλα ο μοραλες προσπαθει να τον κοιταει στα ματια ενω ο αλεξης κοιταει αριστερα η κατω και οταν τον κοιταει χαζογελαει

  2. Για τον πούτσο ο Τσιπρας…τον κοιτάει ο Μοραλες και τα έχει παιξει…το βλέπεις στην μάτια του…Ο Τ σιπρας είπε τις γνωστές μαλακιες….Αγώνες, Δημοκρατία, ιδανικά, κοινές αξιες…πω ρε…πάντως το έχω για την θέση του…Για πέντε χρόνια θα λέω αυτές τις 10 λέξεις και θα τσεπονω εκατομμύρια…

  3. Ένας πρωθυπουργός που εκθειάζει καθεστώτα σαν του ΜΑΔΟΥΡΟ και του Μοράλες δεν μπορεί παρά να είναι ψυχωσικος και τοξικομανης!!!

    1. Ξεχάσατε ομως το πράκτορας – εκπρόσωπος ξένων κυβερνήσεων αλλά ιδιαιτέρως, οπως φαἰνεται από τα στοιχεία, εκφραστής των συμφερόντων του περιούσιου λαού! Ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων εδώ και αιώνες….. Άλλωστε ο κύριος Τσίπρας είναι ενας επαγγελματίας συνδικαλιστἠς, εργατοπατέρας που είχε βλέψεις για μάσα μέσω πολιτικής σταδιοδρομίας. γνώριζε πολύ καλά από τότε την απέραντη καταναλωτική μανία του νεοέλληνα, όπως ολοι οι άλλοι που ασέλγησαν επάνω στο πτώμα της Ελλάδας (Παπανδρέου, Μητσοτάκης, και λοιποί επαγγελματίες προπαγανδιστές και εκπρόσωποι ξένων κέντρων).
      Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά……..

Comments are closed.