Σοκ! Συνέλαβαν υπεύθυνο πασίγνωστης καφετέρειας στο Κολωνάκι για ρευματοκλοπή!

Κοινοποίηση:
1

Ήταν 13:00 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης όταν οι περαστικοί στο Κολωνάκι είδαν ένα περιπολικό και ένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ να μπαίνουν στην γνωστή καφετέρια Da Capo. Λίγο αργότερα ο υπεύθυνος του καταστήματος οδηγούνταν στο Α.Τ. Συντάγματος κατηγορούμενος για ρευματοκλοπή.


Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επί ημέρες έκαναν έρευνες στο Κολωνάκι. Ανακάλυψαν ότι η καφετέρια Da Capo με πατέντα έπαιρνε ρεύμα από διπλανό κτήριο. Έτσι, και αφού διαπιστώθηκε ότι το “ρολόι” δεν έγραφε σχεδόν τίποτα από την ημερήσια κατανάλωση του καταστήματος, πάρθηκε απόφαση να στηθεί επιχείρηση με τη βοήθεια της Αστυνομίας για ρευματοκλοπή.

Το “ρολόι” της επιχείρησης έδειχνε κατανάλωση… κλειστού καταστήματος. Ουσιαστικά το Da Capo λειτουργούσε με… κλεμμένο ρεύμα. Έτσι ασκήθηκε δίωξη κατά του υπευθύνου του καταστήματος και της επιχείρησης και η υπόθεση πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο κύριος που έχει το da capo έχει αγοράσει το ακίνητο. Επίσης, έχει αγοράσει και το διπλανό ακίνητο που ήταν παλαιότερα το κατάστημα καλλυντικών Υβόννη. Μπορεί να το άρπαζε από εκεί.
    Τώρα, ας βάλει το γιο του τον δικηγόρο να τα βγάλει πέρα.

Leave a Response