Σοκάρει η αποκάλυψη παίκτριας του Power Of Love: H μητέρα της ήταν στη λεωφορειοπειρατεία που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα το 1999 [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
leoforo

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τη μητέρα της προχώρησε η Μαρία-Σοφία στο Power of Love.

 

Με αφορμή ένα tweet που έκανε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, η παίκτρια εξήγησε στον συμπαίκτη της Τζόνι για πιο λόγο το έκανε. Μάλιστα, τόνισε πως δεν είναι ρατσίστρια και δεν είχε σκοπό να φανεί έτσι και πως δεν θέλει να κριθεί από αυτό.
Η Μαρία Σοφία, εξήγησε στον Τζόνι πως η μητέρα της ήταν στην λεοφωροπειρατεία που έγινε το 1999 και ο Γιώργος Κουλούρης έχασε τη ζωή του. Ένα περιστατικό που την έχει στιγματίσει, καθώς, η μητέρα της έχει ακόμα στο κεφάλι της το σημάδι από την σφαίρα, ενώ στο σπίτι τους υπάρχει το παντελόνι με τα αίματα και οι φωτογραφίες από τότε.
Ο Τζόνι είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και προσπάθησε να την παρηγορήσει, ενώ στην συνέχεια όπως είπε και στην κάμερα αντιλήφθηκε πως του έλεγε την αλήθεια και πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Που καταντησαμε …. να απολογουνται τα θυματα της αλβανικης λαιλαπας των εγκληματων κλαιγοντας , και να οδυρονται οτι δεν ειναι ρατσιστες αλλα απλα τραυματισμενα ψυχολογικως και φυσιολογικως , θυματα των αλβανων ….
    !!!

Leave a Response