Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση δύο πεζών στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Κοινοποίηση:
EKAV

Στο ύψος της μαρίνας Φλοίσβου
Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση δύο πεζών, που τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην συμβολή της παραλιακής με την οδό Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούταν στο ρεύμα προς Πειραιά, παρέσυρε δύο ηλικιωμένους, οι οποίοι διέσχιζαν το οδόστρωμα.

Ο ένας εκ των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στο σημείο.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργείται από την Τροχαία, κλιμάκιο της οποίας έσπευσε στο σημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠ’ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ…ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ Η ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΜΑΖΟΜΑ ΔΙΟΤΙ Η ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Η ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Comments are closed.