Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε αφού πρώτα έκλεψαν 460.000 ευρώ! (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
zeugari-prasino0akrotiri-500

Σοκάρει η υπόθεση που ήλθε στο φως από βρετανικά μέσα, στην οποία ένα ζευγάρι ξέφυγε στην Αφρική, αφότου έκλεψε εκατοντάδες χιλιάδες λίρες από δημόσια ιδρύματα και βρέθηκε νεκρό σε ξενοδοχείο ύστερα από ένα χρόνο.

Ένας Βρετανός υπήκοος το έσκασε στο Πράσινο Ακρωτήρι, αφότου φημολογείται ότι έκλεψε 400.000 λίρες από το σύστημα ασφάλισης σκοτώνοντας στη συνέχεια την Ουγγρικής καταγωγής σύντροφό του για να αυτοκτονήσει έπειτα με το ίδιο όπλο.

Ο Τίτους Μπράντλεϊ, ετών 42, και η Νοέμι Τζέρτζελι, ετών 28, φαίνεται πως εγκατέλειψαν το Ηνωμένο Βασίλειο κατευθυνόμενοι προς τις νήσους της βορειοδυτικής ακτής της αφρικανικής ηπείρου, αφού η αστυνομία του Σάσεξ διεξήγαγε έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Τα πτώματά τους εντοπίστηκαν από την αστυνομία σε ξενοδοχείο του Σάντο Αντάο, αφότου άνθρωποι από τα γειτονικά διαμερίσματα τους άκουσαν να τσακώνονται βίαια.

Η Τζέτζελι μάλιστα είχε εξέλθει από το διαμέρισμα για να ενημερώσει την ρεσεψιόν ότι ο Μπράντλεϊ την είχε χτυπήσε, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στο δωμάτιό της κανονικά. Το προσωπικό του ξενοδοχείο λέει ότι άκουσε «παράξενους ήχους» από το συγκεκριμένο δωμάτιο και όταν τελικά μπήκαν μέσα για να ελέγξουν, εάν όλα είναι καλά, βρήκαν το ζευγάρι να βρίσκεται στο πάτωμα του μπάνιου μαζί με ένα πιστολί και τους τοίχους βαμμένους με αίμα.

«Βρίσκονταν μέσα αλλά μπορούσαμε να τους ακούσουμε να φωνάζουν δυνατά, καθώς και χτυπήματα στις πόρτες και στα παράθυρα»είπαν άνθρωποι του ξενοδοχείου.

Η αστυνομική έρευνα συμπέρανε ότι ο Μπράντλεϊ πυροβόλησε την σύντροφό του στο κεφάλι και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του για να αυτοκτονήσει. Αξιωματικοί των αρχών μάλιστα βρήκαν ότι μέσα στο διαβατήριο του δράστη υπήρχε ένα σημείωμα με αναφορά στην ταινία Bladerunner. «Ώρα να πεθάνεις», έγραφε.

«Πρόκειται για αναφορά στον ίδιο, που κατείχε αυτόματο όπλο, απολογούμενος για τα λάθη που έκανε και αναφέρεται στον εαυτό του γνωρίζοντας ότι μια ημέρα θα τον συλλάβουν», δήλωσε μάλιστα αστυνομικό σχετικά με το σημείωμα και τη φράση.

Η μητέρα του Μπράντλεϊ ισχυρίζεται ότι ο γιος της έπασχε από διπολική διαταραχή και διαρκώς ανέφερε την αυτοκτονία ένα μήνα πριν πεθάνει. «Λίγο πριν φύγει από τη ζωή αυτός και η Ναόμι δεν ήταν πλέον ζευγάρι και ήταν ανησυχητικά θυμωμένος μαζί της», δήλωσε η μητέρα.

«Γνωρίζω πράγματι ότι ήταν θυμωμένος μαζί της αλλά ποτέ μου δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν ικανός να κάνει την πυροβολήσει. Ο γιος μου ήταν ψυχικά διαταραγμένος και αυτό οδήγησε στο θάνατό του, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω».

Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να γνωρίστηκε, όταν ο Τίτους εργαζότανε ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου.

Όπως αποκαλύπτει η MailOnline, το ζευγάρι εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο, αφότου χρήματα από κέντρα χρηματοδοτούμενα από φορολογούμενους έχασαν ξαφνικά μεγάλα χρηματικά ποσό. Η αστυνομία του Σάσεξ επιβεβαίωσε ότι διεξήγαγαν σχετική έρευνα και συνέδεσε το ζευγάρι με την κλοπή των 400.000 λιρών, με το νόημα πίσω από το σημείωμα να φανερώνει πως ο δράστης γνώριζε ότι κάποια στιγμή θα εντοπιζόταν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: