Σκυλίτσα-Χάτσικο στο Αίγιο περιμένει το αφεντικό της που πέθανε έξω από τα μαγαζί του

Κοινοποίηση:
1

Η Ριρίκα είναι μια όμορφη μικρόσωμη αδέσποτη σκυλίτσα που τη φρόντιζε για πολλά χρόνια ο Χάρης Μπογδάνος έξω από το γραφείο του, στην οδό Αιγιαλέως και Φεϊζοπούλου, στο Αίγιο.

Ο κ. Μπογδάνος ήταν ιδιαίτερα φιλόζωος και είχε μεγάλη αδυναμία στη Ριρίκα. Όμως πριν από ενάμιση χρόνο αρρώστησε και δεν άνοιξε ξανά το μαγαζί του. Και πέθανε.

Το μαγαζί είναι ερμητικά κλειστό. Όμως η σκυλίτσα είναι εκεί και τον περιμένει να επιστρέψει, όπως ο διάσημος Χάτσικο. Αλλά είναι τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς πλέον τη φροντίζει η γειτονιά που την “υιοθέτησε”.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Facebook ο Γιάννης Τζόβολος (Giannis Jovolos) με την εξής ανάρτηση:

“Η Ριρίκα είναι μια όμορφη και σέξυ αδεσποτούλα. Κυρία! Πριν 6-7 περίπου χρόνια, μια ωραία μέρα ερωτεύτηκε τον κύριο Χάρη που τον είδε τυχαία στη γειτονιά της. Αμοιβαίος έρωτας! Ο κύριος Χάρης τη φρόντιζε και την πρόσεχε σαν τα μάτια του! Είχα πάθει πλάκα πώς έκαναν και οι δυο μόλις έβλεπε ο ένας τον άλλον. Τι χαρές, τι νάζια, τι παιχνίδια!
Πριν ενάμιση περίπου χρόνο, ο κύριος Χάρης αρρώστησε βαριά και δεν ξαναπήγε στο γραφείο του… και ούτε θα ξαναπάει.
Η Ριρίκα όμως είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εκεί και τον περιμένει! Έξω από το γραφείο του και περιμένει να γυρίσει ο κύριος Χάρης της… και θα τον περιμένει όσο ζει!

ΥΓ1 Τη Ριρίκα την προσέχει όλη η γειτονιά.
ΥΓ2 Να τα αγαπάτε ρε! Τέτοια ανιδιοτελή αγάπη μέχρι θανάτου δεν πρόκειται να τη βρείτε πουθενά!”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μπράβο στους όμορφους ανθρώπους της γειτονιάς του κυρίου Χάρη. Είναι πολλές τέτοιες γειτονιές που υιοθετούν και φροντίζουν όλοι μαζί για την στείρωση εμβολιασμό και φροντίδα αξιαγάπητων σκύλων που ζουν στις πυλωτές τους . Είναι να τους χαίρεσαι αυτούς τους ανθρώπους με τις καλές καρδιές…

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ….ΕΧΩ ΗΔΗ 3 ΟΜΟΡΦΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΩ…..ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ….ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ….

Comments are closed.