“Σκοτωμός” στον αέρα με έναν πεθαμένο. Όταν το youtube παίζει τραγικά παιχνίδια στον κλινήρη Π.Τατσόπουλο που νίκησε τον θάνατο

Κοινοποίηση:
tatsopoulos-stavridis

Μάιος 2012. Δύο καλεσμένοι, της Φαίης Μαυραγάνη, ο Πέτρος Τατσόπουλος του Σύριζα τότε και ο Στέλιος Σταυρίδης, πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια. 

Καλεσμένοι της εκπομπής o Αργύρης Ντινόπουλος, από την Νέα Δημοκρατία, ο Πέτρος Τατσόπουλος, από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλιος Σταυρίδης, από τη «Δράση» και ο Θόδωρος Σκυλακάκης, από τη «Δημοκρατική Συμμαχία».
Σε κάποιο σημείο της συζήτησης, τα πνεύματα άναψαν με μια πρωτοφανή αντιπαράθεση του Πέτρου Τατσόπουλου με τον Στέλιο Σταυρίδη. Ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί («ανεπάγγελτοι» κλπ) και ύβρεις ενώ λίγο έλεψε οι δύο καλεσμένοι να αρπάξουν ο ένας τον άλλον και να αρχίσει το μπουνίδι.

Στο τέλος, ο Πέτρος Τατσόπουλος αποχώρησε ωρυώμενος.
Ο Σταυρίδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, τον Φεβρουάριο του 2014. Ήταν επιχειρηματίας και τέως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το καλοκαίρι του 2013 έδινε μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Πέτρος Τατσόπουλος, 6 χρόνια αργότερα κινδύνεψε να πάει να τον βρει. Παιχνίδια της εικόνας, της πολιτικής και της μοίρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Γι αυτον τον αληταρα γινεται η φασαρια ; κακο ψοφο ναχει ουστ βρωμιαρη !

  2. Ταλημπάν!!!!? Ουστ ουστ ουστ ουστ ουστ ουστ ουστ

    1. Έφυγαν απο το Αφγανιστάν και ήρθαν να λιαστούν και να πάρουν τα επιδόματα του Ελλαδιστάν!!!

  3. Θα ξαναρθει ο χαρος και δε θα τη γλυτωσεις βρωμερε ανθελληνα σιχαμα αηδια εμετος….

  4. Αυτό το παιδί είχε από μικρό οικογενειακά προβλήματα τα οποία τον συνοδεύουν μέχρι και σήμερα σε αυτή την ηλικία. Τέλος πάντων περαστικά να είναι και καλή μετάνοοια να έχει.

  5. ο ανθέλληνας μπολσεβίκος της νέας τάξης πραγμάτων

Comments are closed.