Σκοπιανοί δίνουν 10.000 ευρώ σε δήμαρχο για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου – Δείτε γιατί…

Κοινοποίηση:
1

Ο δήμαρχος της πόλης Πρίλεπ (Πρίλαπος) δήλωσε ότι η πινακίδα που τοποθετήθηκε στο άγαλμα του Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, θα τοποθετηθεί και στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται στο κέντρο του Πρίλαπου.

Η δήλωσή του προκάλεσε καταιγίδα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα και ένα από τα μηνύματα που στάλθηκαν στον επικεφαλής δήμαρχο, Ιλίγια Γιοβανόφσκι, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ‘Markukule’, αναφέρει:

«Δήμαρχε, σας ζητάμε προσωπικά να καταστρέψετε την πινακίδα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Πρίλεπ που λέει ότι ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και θα έχετε 10 χιλιάδες ευρώ για τη δημιουργικότητα αυτή! Αυτό δεν είχατε υποσχεθεί προεκλογικά όταν πηγαίνατε από σπίτι σε σπίτι;», λέει το μήνυμα που απευθύνεται στον Γιοβανόφσκι.

Ενημερωτικά σημειώνουμε ότι ο δήμαρχος προεκλογικά είχε υποσχεθεί ότι θα δίνει ως δώρο 10 χιλιάδες ευρώ σε κάθε νέα δημιουργική επιχείρηση στο Πρίλεπ. Μια υπόσχεση που θα έδινε, όπως πίστευε, τόνωση στην τοπική οικονομία.

Πηγή: echedoros-a.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

 1. Πιστός: Καλέ Μου Θεέ, Σού ζητώ προσωπικά να καταστρέψεις τούς σκοπιανούς γιατί είναι επικύνδαινοι για την Ανθρωπότητα. Υπόσχομαι πως θα φτιάξω εναν Ναό αφιερωμένο στον Μέγα Αλέξανδρο και στην Ολυμπιάδα και θα απαγορέψω να ξαναγίνουν παγκόσμιοι αθλητικοί αγωνες με το ονομά Της.
  .
  Θεος: μα, γιατί δεν αντιδρούν οι εταίροι σας οι ευρωπαίοι με αυτά που κραυγάζουν οι σκοπιανοι; Δεν συμφωνήσατε πως θα σας υποστηρίζουν στα δύσκολα και θα σας υπερασπίζονται; Τόσους τίτλους σπουδών και περγαμινές ειδικοτήτων επιδαψίλευσαν γύρω τους… Άλλη ιστορία διδάχτηκαν αυτοι;
  .
  Πιστός: αλλόθριοι ληίδιοι υπάτμενοι εκ τού Αλεξάνδρου λεία.
  .

Leave a Response