Σκοπιανή καθηγήτρια: «Zητάμε 3 δισ. ευρώ από την Ελλάδα για την κατεχόμενη Μακεδονία του Αιγαίου»

Κοινοποίηση:
CsobphMc-750x430

Η καθηγήτρια Τάνια Καρακαμίσεβα αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος και είναι τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες και ξεκίνησαν να ουρλιάζουν και να επικρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δηλαδή, αναρωτήθηκε αν (οι Έλληνες οι οποίοι κατακρίνουν τη Συμφωνία) είναι λόγω αυτών που σχολίασε στο Facebook ο Τοντόρ Πετρόφ.

Ο Πετρόφ έγραψε πως η «Μακεδονία» απαιτεί από την Ελλάδα, αποζημιώσεις ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ (3.000 милијарди евра) για την Κατοχή του τμήματος της Μακεδονίας του Αιγαίου και τη γενοκτονία κατά του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και για την εκμετάλλευση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912 έως σήμερα.

c0069d16731c2d1eeff8f67ed560b89b

«Ο Τοντόρ Πετρόφ στο Facebook έγραψε ότι η ‘Μακεδονία’ απαιτεί 3.000 δις ευρώ ως αποζημίωση από την Ελλάδα για την κατάληψη της Μακεδονίας του Αιγαίου και της γενοκτονίας του ‘μακεδονικού’ λαού, καθώς και την αξιοποίηση των φυσικών και αρχαιολογικών θησαυρών από τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912!»

Αυτό είναι που τρόμαξε τους Έλληνες, και τους έκανε να ουρλιάζουν από πανικό για τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημείωσε χαρακτηριστικά η Καρακαμίσεβα.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αυτό θα πει ειρωνεία! Να σου ζητάνε οι σλαβο-γύφτοι “αποζημίωση” για την ιστορία και το εδάφους που θέλουν να σου κλέψουν…

  2. Μπορούν να πάρουν τα 3 μου δύο φορές.
    Κι αυτά 3 δις θα είναι……

  3. Επειδή η εν λόγω κυρία εκλαμβάνει την ιστορία όπως την βολεύει και όχι στις πραγματικές διαστάσεις της, δηλαδή είναι άσχετη ιστορικά, την καλώ για πληρωμή. Όχι σε δις ευρώ, αλλά σε @ρχιδι@ για να τα χαρεί όπως επιθυμεί.

  4. Τρια δις κλωτσιες θελει το τσοκαρο και μετα αν θελει τιποτα αλλα τρια, εδω ειμαστε δεν χανομαστε!!!!! Αλλα δεν φταινε οι Γυφτοσκοπιανοι, φταινε αυτοι που τους αποθρασηναν με αυτα που τους εδωσαν μ’ αυτη την απαραδεκτη συμφωνια!!!!!

  5. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ;ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ.ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΩ 👙

  6. Το τριτο το μακρυναρι θα σου δωσουμε παλιολεσιο.

  7. Αφού τους αναγνώρισαν ως Μακεδονικό έθνος. Εγώ δηλαδή δεν θα τολμώ να λέω ότι είμαι Μακεδόνας γιατί αυτόματα θα συμπεριλαμβάνομαι στην Μακεδονική μεοιονότητά.

  8. Αν ειναι ετσι να της δωσουμε οτι εχουμε,προς το παρον ας παρει μερικες πουτσες,και μετα βλεπουμε.

    1. Δυςτυχως θα συμφωνήσω. Οντως εκανε τεράστια ζημια. Και μάλιστα εν γνώση του.

  9. Σκοπιανοί ένα είναι σίγουρο θα πεθάνετε όλοι η εκδίκηση των Ελλήνων έρχεται.

    1. Δυστυχως φιλαρακι δεν φταινε οι γυφτοσκοπιανοι…αυτοι την δουλεια τους κανουν.
      Το κοπροσκυλο ο τρομπαλεξης φταιει…!

  10. Οι αρχαιολογικοί θησαυροί της Μακεδονίας για τους οποιους ζητάνε αποζημιώσεις,
    εχουν Ελληνικη γραφή επανω. Αυτο μπορούν να μας το εξηγήσουν;;; Εχουν βρει καποια αρχαια επιγραφή με την δικη τους γλώσσα επανω;;; Οταν ζηταμε κατι πρεπει να μπορουμε να αποδείξουμε πως εχουμε δικιο.

Comments are closed.