Σκάνδαλο – αποκλειστικό: 15 εκατομμύρια ευρώ από το Κράτος πάνε στα κόμματα! Πόσα παίρνει το καθένα; Αποκάλυψη βόμβα

Κοινοποίηση:
1

Λίγο πριν τις εκλογές και ενώ είναι σε δικαστική εκκρεμότητα η δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Αλέξανδρου Χαρίτση κατανέμονται 15 εκατομμύρια ευρώ στα πολιτικά κόμματα και στους συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων για το τρέχον έτος.

Αναλυτικότερα, με την υπ΄αριθμ. 15425/2019 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κατανέμονται από την τακτική κρατική χρηματοδότηση 12,5 εκ. ευρώ και από την κρατική χρηματοδότηση 2,5 εκ. ευρώ για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς λόγους στα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων.

 

Υπενθυμίζεται ότι με την υπ΄αριθμ. 51776/23-12-2013 κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Οικονομικών έχει ανασταλεί κάθε είδους κρατικής χρηματοδότησης προς το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος –Χρυσή Αυγή» λόγω της δικαστικής εκκρεμότητας που υπάρχει.

Ειδικότερα, η κατανομή των ποσών για την τακτική κρατική χρηματοδότηση ύψους 12.500.000 ευρώ και για την κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς λόγους ύψους 2.500.000 ευρώ, στα δικαιούχα κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων έχει ως εξής:

undefined

undefined

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ο παρ’ολιγο διγαμοs εχει πολλα εξοδα…..εχει και το εξωγαμο τηs ζωηρηs ξανθιαs ερωμενηs που πληρωνει καθε μηνα 7.000 ευρω για το μικρο σπυρο…

  2. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΄Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ……………………..

Leave a Response