«Σιγουράκι» έδωσε ο Γ. Τράγκας: Το μυστικό σχέδιο Τσίπρα για νοθεία στις εκλογές

Κοινοποίηση:
tragk1462830221

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του, κατά του Τσίπρα και της πολιτικής του παρέας.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος είπε τα εξής:

«Σιγά-σιγά οδεύουμε προς την εβδομάδα των Παθών του Κυρίου. Η κ. Δούρου παραμένει στην περιφέρεια. Δεν παραιτείται με τίποτα. Μένει καρφωμένη στην καρέκλα της παρά τις διώξεις για 125 νεκρούς. Όπως είπε σε συνέντευξη του στο Crash, ο Γιάννης Σγουρός: «η συμπεριφορά της είναι ανήθικη απέναντι στους πολίτες». Η κ. Δούρου είναι πολιτικά ανήθικη. Δεν σέβεται τις 125 οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν έχει κανένα σεβασμό απέναντι σε 125 φέρετρα. Είναι ολοφάνερο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από παχυδερμία. Δεν έχει τσίπα και πολιτική ευθιξία. Ο Τσίπρας είναι ότι πιο πολιτικά γουρουνίσιο γνώρισε η μεταπολίτευση.

Mιλάει νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς. Σκεφτείτε ότι αυτός ο άνθρωπος μπροστά στον Ε. Μακρόν, τον Γάλλο πρόεδρο είπε ότι «εκατοντάδες χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν στα συλλαλητήρια είναι ακραίοι, γραφικοί και ακροδεξιοί». Δεν ντράπηκε που έβριζε εκατομμύρια Έλληνες μπροστά στον Γάλλο πρόεδρο. Έπαιξε θέατρο μπροστά στις κάμερες ενώ γνώριζε ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί στο Μάτι. Και στη Μάνδρα και στο Μάτι έδειξε ότι δεν μπορεί να προστατέψει τους Έλληνες πολίτες και να συμπαρασταθεί στο πόνο τους.

Πρέπει να θυμόμαστε με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε. Είναι το πιο μεγάλο πολιτικό παχύδερμο και πολιτικό γουρούνι της μεταπολίτευσης. Όλος ο λαός πρέπει να έχει τα μάτια του 104! Θα επιχειρήσει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Φοβάται και τρέμει την απομάκρυνσή του από την εξουσία. Ήδη πυκνώνουν τα σημάδια για μεγάλο σχέδιο νοθείας. Θα πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες στις κάλπες για μην περάσει η αλλοίωση. Ότι και να κάνει η πολιτική χολέρα πρέπει να φύγει, να απομακρυνθεί και να στείλουμε καυτό μήνυμα προς όλες τις πλευρές, ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν μπορούμε να ζήσουμε μέσα στην πρέσα του μνημονίου που καταπατάει όλα τα δημοκρατικά δικαιώματα.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η νοθεία που θα πέσει δεν θα έχει προηγούμενο…
    Είναι πολύ εύκολο να το καταλάβουμε από την σιγουριά που μιλάνε για το αποτέλεσμα …
    Είμαστε τελειωμένοι…

Leave a Response