Σίφουνας Μπέος – Κλείνει παικταράδες στο Βόλο – “Κλέβει” από τον ΠΑΟΚ – Τετραπλό “χτύπημα”!

Κοινοποίηση:
mpeos

Ο ΝΠΣ Βόλος ανέβηκε για πρώτη φορά στη Superleague και δεν σκοπεύει να αρκεστεί σε ρόλο… κομπάρσου, αφού έχει υψηλές φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αχιλλέας Μπέος, έχει ενισχύσει την ομάδα κυρίως με ξένους παίκτες, όμως ετοιμάζεται να επενδύσει και σε ελληνικό κορμό με ταλαντούχους άσους.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportime αναφέρει πως οι Βολιώτες ενδιαφέρονται για ολόκληρη την αμυντική τετράδα της Κ20 του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Λύρατζη (δεξί μπακ), Τσαούση, (αριστερό μπακ), Μιχαηλίδη και Διαμαντή (κεντρικοί αμυντικοί), τους οποίους ο Βόλος φέρεται να θέλει με τη μορφή δανεισμού και σχεδόν εγγυημένο αριθμό συμμετοχών για τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν αντίρρηση να παραχωρήσουν τους τέσσερις ταλαντούχους παίκτες στη νεοφώτιστη ομάδα, θεωρώντας πως το «αγροτικό» αυτό θα βοηθήσει τα μέγιστα στην εξέλιξή τους. Την ίδια στιγμή, αναφέρεται πως ο Μπέος δεν έχει κάνει μεταγραφές στις θέσεις της άμυνας γιατί περιμένει πώς και πώς τους παίκτες του Δικεφάλου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι εμφανές πως ένα τέτοιο deal θα είναι ευεργετικό για αμφότερες τις ομάδες. Ο Βόλος θα ενισχυθεί στην προσπάθειά του να πετύχει κάτι καλό στην παρθενική του σεζόν στη Superleague, ενώ παράλληλα θα εδραιώσει τις πολύ καλές σχέσεις του με τον Δικέφαλο.

Αντίστοιχα, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν τέσσερα από τα κορυφαία ταλέντα τους να εξελίσσονται παίρνοντας φανέλα βασικού σε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Μάλιστα, οι προαναφερθέντες παίκτες πιθανότατα δεν θα είναι οι μοναδικοί δανεικοί που θα παραχωρήσουν τη νέα σεζόν οι νταμπλούχοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: