Σέρρες: Πήρε το νόμο στα χέρια του και πυροβόλησε τους επίδοξους διαρρήκτες! Έτσι έσωσε την περιουσία του

Κοινοποίηση:
`

Ο ιδιοκτήτης ήταν μόνος αλλά οπλισμένος. Οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες τον είδαν μπροστά τους ξαφνικά, να οπλίζει και να πυροβολεί…

Όλα έγιναν στις Σέρρες, αργά χθες το βράδυ (20-05-2019). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας διακομίστηκε σε νοσοκομείο τραυματισμένος στα πόδια, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από ιδιοκτήτη αγροικίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Νοσοκομείου Σερρών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο τραυματίας μαζί με άλλους δύο συνεργούς του φέρονται να πήγαν στην αγροικία με σκοπό να κλέψουν.
Δεν υπολόγισαν όμως στο γεγονός πως ο ιδιοκτήτης της αγροικίας ήταν εκεί και μάλιστα οπλισμένος.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο πυροβολισμός ήταν αποτέλεσμα του φόβου που αισθάνθηκε.

Σύμφωνα με το diktyotv.gr, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αγροικίας, αλλά και ένας φερόμενος ως συνεργός του τραυματία, ενώ αναζητείται και τρίτος άντρας, που φέρεται να πήγε μαζί με τους άλλους δύο στην αγροικία.

Ο τραυματίας συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία. Οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέλθει για να ακούσουν και τη δική του εκδοχή, για τα όσα έγιναν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρομα να υποθεσω , εχουν ρημαξει ολοκληρο τον Νομο. Εξ’αιτιας των λεηλασιων των ρομα και των λαθρομεταναστων οι επιχειρησεις των Ελληνων κλεινουν και μετακομιζουν στην Βουλγαρια οπου ευημερουν….

Comments are closed.