ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ ΑΣΧΗΜΑ ο αστυνομικός από τον λαθρομετανάστη στη Ροδόπη… 5 μαχαιριές: 2 στην παλάμη, 1 στον ώμο και 2 στο κεφάλι (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Oι φωτογραφίες από τα τραύματα του 25χρονου αστυνομικού, που την Κυριακή δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από αλλοδαπό που στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, είναι σοκαριστικές.

Το αιματηρό αυτό γεγονός δείχνει ότι ακόμα και η ΕΛ.ΑΣ δεν είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει την εισαγόμενη βία από ανθρώπους οι οποίοι έχουν γαλουχηθεί σε πολύ σκληρά κοινωνικά περιβάλλοντα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των χωριών Πολυάνθου και Σώστη, όταν δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν. Ο αλλοδαπός απώθησε το νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή.

Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του πέντε μαχαιριές. Ο αστυνομικός διακομίστηκε άμεσα από τον συνάδελφό του στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», με σοβαρά τραύματα, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Η τοπική εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, δημοσίευσε φωτογραφίες από τα τραύματα του αστυνομικού, από τις οποίες προκύπτει πόσο σοβαρά κινδύνεψε η ζωή του . Ο 25χρονος αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό του ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία της εφημερίδας. ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με μαχαίρι πριονωτό με λαβή, που θεωρείται επαγγελματικό μαχαίρι.

Το θύμα θα παραμείνει στο νοσοκομείο Κομοτηνής προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ενώ για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Τεστ είναι . Για να δουν οι ισλαμιστές τι θα συμβεί εάν σφάξουν Έλληνα αστυνομικό .
    Περαστικά σας μαλακοραγιαδες ψηφοφόροι . Σε λίγο έρχεται η σειρά σας να απολαύσετε τα σκατα που ψηφίσατε .
    Γουστάρω!

  2. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΛΕΝΓΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΟΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΙΡΝΟΥΝ…….ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΡΑΝΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

  3. Ο δεύτερος αστυνομικός έκανε την απλή σκέψη. Καλύτερα να φάει καμιά μαχαιριά ο συνάδελφος και να πάει αυτός νοσοκομείο κ εγώ σπίτι μου κ ο αλλοδαπός στο καλό παρά ο αλλοδαπός στο χώμα κ εμείς οι δύο ισόβια. Στην Ελλάδα Καλύτερα να αυτοκτονήσεις παρά να πειράξεις έστω κ μια τριχα απο δαύτους.

  4. AX AX AX ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ.
    ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
    ΒΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η Χ.Α Ε??
    ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ.
    ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ??
    ΤΗ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ Ε??
    ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ..

  5. Ουτε ο πρωτος ειναι,
    Ουτε ο τελευταιος θα ειναι.
    Απο οτι καταλαβα ηταν στο χερι του λαθρο να του παρει τη ζωη η να του τη χαρισει.
    Ο ελενχος σε αλοδαπο πρεπει να γινεται απο 2 ατομα ,να τον εχουν ξαπλα με το κεφαλι στο εδαφος και τα χερια πισω και ο ενας να τον σημαδευει με οπλο.Πιο αγρια απο την Αμερικη.
    Αλλιως………

  6. Αν το ειχε κανει αυτο ο λαθροπιθηκος στην γειτονικη βουλγαρια,τωρα θα ηταν κεφτεδακια.Εδω οτι γουσταρουν κανουν ατιμωρητα.

  7. Καλά πάνε να κάνουν έλεγχο σε λαθραίο και αντί να βγάλουν το όπλο και να τον αναγκάσουν να γονατίσει ούτως ώστε να είναι οι ίδιοι ασφαλείς, τον πλησιάζουν και του δίνουν την ευκαιρία να τους εξοντώσει!!!!!!!!!!! Συγνώμη αλλά αυτή δεν είναι εκπαίδευση και σωστή συμπεριφορά αστυνομικού. Αν δεν γνωρίζουν τα βασικά για να αυτοπροστατευθούν τι να περιμένει ο πολίτης που τους πληρώνει ένα σκασμό λεφτά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι κάνουν εκεί στο υπουργείο και δεν εκπαιδεύουν σωστά τους αστυνομικούς. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και οι αστυνομικοί κρατάνε γαρύφαλλα;;;;;;Έλεος ξυπνάτε πια .

  8. ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

  9. …ΡΕ ΤΟΝ Μ@Κ@Κ@…ΔΕΝ ΤΟΥ ΡΙΞΕ….ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ.???..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ….

  10. ο συναδελφος τι εκανε? εκπαιδευση περασανε? ειχαν οπλα η νεροπιστολα?αν δεν μπορεις να προστατεψεις τον εαυτο σου εμενα πως θα με προστατεψεις?μονο για να μοιραζετε κλησεις για δικαστηρια ειστε.αχρηστοι.

  11. δεν ξερω τι λεει ο καθε συριζολουγκρας αλλα αν ειναι να με πανε 4 καλυτερα να με πανε 2 και οτι θελει ας γινει!
    οποιος μου επιτεθει, θα κλαψει η δικη του μανα και οχι η δικη μου…
    παει και τελειωσε!
    αφου δεν σεβεται την δικη μου ζωη, εγω γιατι να σεβαστω την δικη του?
    καραμπινα, οπλισμα και ξαπλωμα κατω….
    τερμα τα αστεια!
    εφοσον δεν υπαρχει σεβασμος απο τον καθε λαθροπιθηκο, δεν υπαρχει και απο εμενα!

    1. Καλυτερα με τον χωροφυλακα παρα με τον Παπα.Ετσι λενε στην Μανη.

  12. ΑΔΙΑΦΟΡΩ… ο καθενας κοιματε οπως στρωνει… ας αρχισουμε να κανουμε ολοι την δουλεια μας ΣΩΣΤΑ…

  13. Το μπαμ και κάτω από την στιγμή που δεν υπάκουσε στον έλεγχο του αστυνομικού δεν παίζει να εφαρμοστεί στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και της εισάγω Μένης τρομοκρατίας; 🤕🤕🤕☠️☠️☠️👊👊👊

  14. Να τους σφάξουν όλους. Αν δεν είναι εις θέση να προστατεύσουν τον εαυτό τους, θα προστατεύσουν εμάς;. Μπάτσοι έχετε γίνει οι φιλιππινέζα του κάθε λάθρο εισβολή. Είσαστε μόνο για να κτυπατε κάνα συνταξιουχο.

    1. Ποτέ δεν προστατευσαν εμάς και λιγα του κανε ο λαθροπιθηκος

  15. του επιτεθηκε με μαχαιρι τον τραυματισε και δεν εβγαλε το οπλο να τον καθαρισει στεγνα?και μην ακουω οτι θα εμπλεκε και τα λοιπα γιατι σε τετοιες περιπτωσεις οταν απειλειται η ζωη σου η η ζωη αλλου ατομου αυτο δεν ισχυει.εκτος αν δεν ειχε οπλο μαζι του.και ο ετερος συναδελφος του τι εκανε?ουτε αυτος ειχε οπλο.περιεργα πραγματα.

    1. Να τους σφάξουν όλους. Αν δεν είναι εις θέση να προστατεύσουν τον εαυτό τους, θα προστατεύσουν εμάς;. Μπάτσοι έχετε γίνει οι φιλιππινέζα του κάθε λάθρο εισβολή. Είσαστε μόνο για να κτυπατε κάνα συνταξιουχο.

  16. Αν κανουν τετοια στους ενστολους, φανταστητε τι μπορουν να κανουν στους απλους πολιτες. Αλλα ξεχασα τα κωλοσογα των εκλεκτων φυλασσονται καλα στο Ψυχικο, στη Φιλοθεη και στην Εκαλη.

  17. Για να δούμε καμία αμαμητή κυρατσα θα διαμαρτυρηθεί τώρα υπέρ του αστυνομικού?

  18. Τους καθαρίζεις και τους πετάς σε ποτάμι η χαράδρα και δεν τους ψάχνει κανείς.Η μόνη λύση.

  19. Απροετοίμαστα παιδιά τα στέλνουν σαν πρόβατα για σφαγή.. ας δουν αμερικανοί κλπ πως σταματάνε για έλεγχο κουστουμαρισμενο κύριο… Σαν εγκληματία εκ προοιμίου… Όχι τα παιδάκια που πάνε στον εκ προοιμίου εγκληματία σαν να είναι παππάς… αν δεν τους μάθουν συμπεριφορά θα σκοτωθούν πολλοί… οι εισερχόμενοι έχουν καταλάβει ότι έχουν να κάνουν με πρόβατα…

  20. Αυτά είναι μόνο η αρχή. Σαν αρνιά το Πάσχα θα τους σφάζουν σύντομα τους μπάτσους οι λαθροεισβολείς σε όλη την Ελλάδα. Μακάρι τουλάχιστον να σφάξουν Τσίπρα και Μητσοτάκη πρώτα. Και κάθε άλλο “ανθρωπιστή” που τους κουβαλάει εδώ πέρα.

  21. Υπολογοι για τετοιου ειδους τραυματισμους σε αστυνομικους ειναι οι εκαστοτε του αναλογου υπουργειου,που δεν τους επιτρεπουν να χρησιμοποιουν το οπλο τους.Στον ταφο επρεπε ναναι τωρα ο δραστης.Δεν χρησιμευει σε τιποτε.Ειναι επικινδυνος για το συνολο της κοινωνιας.

  22. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΡΑ ΣΑΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ…ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ

  23. Πιστολι ειχε η οχι?? Γιατι δεν το χρησιμοποιησε?? Μη μου πειτε θα εμπλεκε και τετοια….οταν απειλειται η ζωη του ας μπλεξει χιλιες φορες, βγαλτο και μπαμ μπαμ

  24. Ας μας πούνε τώρα ότι αυτοί δεν είναι τζιχαντιστες.

Comments are closed.