ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟ;; Τρόφιμα – δηλητήριο από την…

Κοινοποίηση:
FROYTA-768x512

Εκατοντάδες τόνοι τροφίμων από την Τουρκία κατασχέθηκαν. Τα τρόφιμα – δηλητήριο περιέχουν επικίνδυνες για τον άνθρωπο ουσίες και έχει σημάνει κανονικός συναγερμός στις υπηρεσίες υγείας.

 

Τρόφιμα – δηλητήριο από την Τουρκία εντόπισαν και κατάσχεσαν οι αρχές. Από ξηρούς καρπούς ως λαχανικά και φρούτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, λαχανικά, ξηροί καρποί, φρούτα, αποξηραμένα φρούτα, κατασχέθηκαν καθώς εντοπίστηκαν σε αυτά μεγάλες ποσότητες από φυτοφάρμακα, αλλά και ουσίες από χημικά επεξεργασίας σε πολύ μεγάλες ποσότητες.

Συνολικά μέσα σε λίγους μόνο μήνες κατασχέθηκαν πάνω από 400 τόνοι. Είναι ενδεικτικό ότι κατασχέθηκαν 110 τόνοι νωπά φρούτα, 260 τόνοι λαχανικά και 30 τόνοι αποξηραμένα φρούτα.

Οι υπηρεσίες είναι σε συναγερμό στον Έβρο καθώς η περιοχή αποτελεί και πύλη της Ευρώπης για τις εξαγωγές της Τουρκίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε πιπεριές εντοπίστηκε ένα ζιζανιοκτόνο το οποίο έχει καταργηθεί εδώ και 40 χρόνια!

Οι Γερμανοί μάλιστα κατάσχεσαν πιπεριές με καρκινογόνο ουσία γεγονός που σήμανε γενικό συναγερμό και πλέον ζητείται πλήρης έλεγχος σε όλα τα προϊόντα καθώς ακόμη και μικρή υπέρβαση των ποσοτήτων μπορεί να είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. Με την υποτίμηση της λίρας Τουρκίας, να ξέραμε πόσα προϊόντα έχουμε στο τραπέζι μας.( Αγροτικά προϊόντα ) και όχι μόνο

 2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ>>>>>
  Telefunken, Turko-X, Funai, F&U, Finnlux, Hitachi και βέβαια Vestel, Beko και μερικές άλλες είναι μάρκες ηλεκτρικών συσκευών, τηλεοράσεων κ.τ.λ. που οι σκατότουρκοι αγόρασαν τις φίρμες και τα βγάζουν στο σκατότοπο τους στα εργοστάσια των δύο τελευταίων που είναι οι δικές τους.
  Επίσης σκατά στον τουρκομογγολολάγνο όμιλο πορτοκαλίδη που πουλάει στο ελλαδιστάν τα τουρκικά έπιπλα istikmpal.
  Και πολλά προϊόντα του σκατοτζάμπο, αλλά και άλλα που διάφοροι ανθέλληνες εισάγουν από τον διπλανό μας νταβατζή που δεν πρέπει να χρηματοδοτούμε.
  Προσοχή για ευνόητους λόγους κρύβουν το made in turkey με διάφορες ψευδοεπιγραφές όπως τα στοιχεία των εισαγωγέων στην Πυλαία π.χ..
  Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους εισαγωγείς αλλά και στους μπινέδες(χωρίς φτωχο) αγοραστές.

 3. Μην αγοράζετε τουρκικα προϊόντα ρε βλάκες οι Τούρκοι είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί μας; Δεν βλέπετε τον τουρκοσπορο και ηλιθιο πρωθυπουργό σας που έχει σκοπό να σας εξαφάνιση; Ξυπνήστε καμια φορά; Δεν βλέπετε τους Αλβανούς; Αστε στο δ@@ο@@.

Leave a Response