ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: ΑΥΤΟΝ δείχνουν ως εγκέφαλο οι συγγενείς!

Κοινοποίηση:
marios_papagewrgiou_1411_2-768x512

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Μάριος Παπαγεωργίου απήχθη και δολοφονήθηκε, δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, αλλά στο μυαλό των συγγενών του όλα είναι ξεκάθαρα…
Ο Μάριος Παπαγεωργίου απήχθη και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012… Σήμερα, Τετάρτη 14.11.2018, με καταθέσεις συγγενών του 26χρονου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Μάριος Παπαγεωργίου – Οι εξελίξεις στην υπόθεση
Η ξαδέλφη του 26χρονου εμφανίστηκε πεπεισμένη στην κατάθεσή της ότι ο 73χρονος κατηγορούμενος ως εγκέφαλος της υπόθεσης και πρώην οικογενειακός φίλος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του νεαρού. Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης του 73χρονου αν πιστεύει η μάρτυρας ότι ο 73χρονος δολοφόνησε μόνος του τον Μάριο, αυτή απήντησε θετικά. “Αυτό πιστεύουμε. Ότι κάποιος τον χτύπησε στο κεφάλι από πίσω, έτσι εξηγείται και το τόσο αίμα του Μάριου στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δικηγόρος 73χρόνου: Κατά τη γνώμη σας ο κατηγορούμενος είναι ένας έξυπνος απαγωγέας;

Ξαδέρφη Μάριου: Ήταν έξυπνος, όσο ήταν στα νερά του, του χάλασε τη δουλειά η εμφάνιση των συγγενών.

Το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή των δύο γιων του 73χρονου, αστυνομικών, για την επόμενη Τετάρτη.

Οι εν λόγω μάρτυρες δεν εμφανίστηκαν σήμερα στο δικαστήριο, επικαλούμενοι φόβους για την ασφάλειά τους, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της πολιτικής αγωγής. Η οικογένεια που έμεινε πίσω αφότου εξαφανίστηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου, θεωρεί ότι οι συγκεκριμένοι μάρτυρες γνωρίζουν πολλά σε σχέση με την υπόθεση.

Η δίκη συνεχίζεται αύριο, με την κατάθεση μάρτυρα, για τον οποίο έχει επίσης διαταχθεί βίαιη προσαγωγή και για τον οποίο η πολιτική αγωγή θεωρεί ότι γνωρίζει πράγματα σε σχέση με τη μεταφορά της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: