ΣΠΑΡΑΧΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ! «Προσπάθησε να θηλάσει το μωρό στη θάλασσα»: Η απεγνωσμένη προσπάθεια της Μαργαρίτας να δώσει ζωή στο παιδί της στο Μάτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mana_main01

Σπαραχτικές είναι οι περιγραφές των ανθρώπων που βρέθηκαν δίπλα στην 35χρονη Μαργαρίτα, το απόγευμα της Μαύρης Δευτέρας, μέσα στη θάλασσα, στο Μάτι. Η μάνα, ενώ είχε ήδη υποστεί σοβαρά εγκαύματα η ίδια, έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει στη ζωή το μόλις έξι μηνών αγοράκι της. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, μέσα στο νερό, προσπάθησε να το θηλάσει, να του δώσει ζωή από το σώμα της, όπως έκανε στους έξι μόλις μήνες της ζωής του.
Η Μαργαρίτα άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή, ακολουθώντας τον «μπέμπη» στο θάνατο.

Μέχρι να φτάσει ο άντρας της με το ασθενοφόρο και να ξεκινήσουν οι τεχνητές αναπνοές στο μόλις έξι μηνών αγοράκι της η Μαργαρίτα ρωτούσε σοκαρισμένη: «Είναι καλά ο μπέμπης μου;».

Ο πατέρας του άτυχου βρέφους, πυροσβέστης στο επάγγελμα ήταν από τους πρώτους που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον όλεθρο στο Μάτι. Η φωτιά όμως που έσπευσε να αντιμετωπίσει έφθασε και στο σπίτι του την ώρα που η σύζυγός του προσπαθούσε, τρέχοντας, να σώσει το 6 μηνών αγοράκι τους.

Ο άνθρωπος που προσπάθησε να σώσει τη Μαργαρίτα με το 6 μηνών αγοράκι της

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία του ανθρώπου που από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να σώσει το έξι μηνών βρέφος μαζί με τη μητέρα του. Όπως ο ίδιος λέει βρήκε τη μητέρα με το μωρό μέσα στη θάλασσα να ζητούν βοήθεια. «Βρήκαμε τη Μαργαρίτα με το μωράκι στη θάλασσα. Ήταν ήδη στη θάλασσα σοκαρισμένη η γυναίκα με το μωρό στην αγκαλιά. Η Μαργαρίτα είχε καεί, μαζί και το μωρό. Η μητέρα έτρεμε, έκλαιγε και το μωράκι έκλαιγε και πιστεύαμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάσταση, όμως χειροτέρευε. Κρατούσαμε αγκαλιά κι εμείς το μωρό για να μην κλαίει. Την πρώτη φορά η μητέρα του το θήλασε μέσα στη θάλασσα αλλά τη δεύτερη φορά βλέπαμε ότι το μωράκι δυσκολευόταν να φάει. Ο πρώτος που έφτασε με το ασθενοφόρο ήταν ο άντρας της, κάναμε τεχνητές αναπνοές στο παιδί και έφυγαν γρήγορα για το νοσοκομείο Παίδων. Ήταν τραγική η κατάσταση για όλους μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: