ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ η μάνα της 33χρονης που δολοφονήθηκε μαφιόζικα στην Κηφισιά: «Το έφαγαν το παιδί μου… Το παιδί μου»

Κοινοποίηση:
kifisia

Οι φωνές και ο σπαραγμός της μάνας της 33χρονης γυναίκας που έπεσε νεκρή από τα πυρά αγνώστων στο γκαράζ του συγκροτήματος κατοικιών κάνουν και τον πιο ψύχραιμο να λυγίσει, στην οδό Δαγκλή, στην Κηφισιά.

«Το έφαγαν το παιδί μου… Το παιδί μου», ουρλιάζει η γυναίκα που αντίκρυσε το μεσημέρι της Τετάρτης την κόρη της νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της. Οι άγνωστοι δράστες φέρονται να είχαν στήσει καρτέρι στην άτυχη 33χρονη και αυτή τη φορά πέτυχαν το στόχο τους, που ήταν να κόψουν το νήμα της ζωής της. Είχε προηγηθεί απόπειρα δολοφονίας εναντίον της τον Σεπτέμβριο του 2011. Τότε, η 35χρονη που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, οδηγούσε ένα αυτοκίνητο smart . Οι δράστες πυροβόλησαν, χωρίς να επιτύχουν το στόχο τους.

Στη γειτονιά της γυναίκας που δολοφονήθηκε επικρατεί σοκ: Εξω από το συγκρότημα κατοικιών συγκεντρώθηκαν γείτονες μη μπορώντας να πιστέψουν ότι στην ήχυση γειτονιάς του δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος.

Η 33χρονη ζούσε με την επτάχρονη κόρη της στο συγκρότημα κατοικιών της οδού Δαγκλή περίπου ένα χρόνο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι γείτονες των οποίων το σπίτι είναι μετοτοιχία με εκείνο του θύματος άκουσαν περίπου στη μία τα ξημερώματα πυροβολισμούς, αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν περί τίνος επρόκειτο, ενώ νόμισαν ότι οι ήχοι είχαν ακουστεί από ένα στενό. Τους πυροβολισμούς, όμως, άκουσαν κι άλλοι περίοικοι στην ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς, οι οποίοι όμως, από φόβο προτίμησαν να μην αντιδράσουν. «Κάναμε τους κοιμισμένους, όπως συμβούλευε ο κ.Τόσκας», είπε χαρακτηριστικά μια γειτόνισσα. Μάλιστα, ούτε το πρωί που πήγαν στο γκαράζ είδαν την την 33χρονη, που ήταν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΥΣ

Comments are closed.