ΣΟΚ με τον Σαββιδη! Σαμπάνια και χαβιάρι για την Έλλη Στάη, πόρτα σε απλούς δημοσιογράφους και τεχνικούς στα εγκαίνια του ΟPEN TV

Κοινοποίηση:
open egkainia

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ήταν προγραμματισμένο ένα υπέρλαμπρο και χλιδάτο πάρτι στις εγκαταστάσεις του σταθμού στην Παιανία. Οι παρουσιαστές του Open όλο χαμόγελο πόζαραν στα κινητά τους τηλέφωνα ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Κι ενώ κάποιοι έτρωγαν από τον πλουσιοπάροχο μπουφέ και η σαμπάνια έρεε άφθονη, πολλοί «έφαγαν πόρτα» από το ίδιο τους το κανάλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού δεν ήταν καλεσμένοι στο πάρτι! Η λίστα ήταν ονομαστική, με τους μαυροντυμένους άνδρες έξω από την αίθουσα που γινόταν η δεξίωση, να ρίχνουν «πόρτα» στους υπόλοιπους υπαλλήλους του τηλεοπτικού σταθμού.

Τη στιγμή δηλαδή που οι ακριβοπληρωμένοι παρουσιαστές του Open, απολάμβαναν τη δροσερή σαμπάνια τους, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού είχαν αποκλειστεί και συνέχιζαν να δουλεύουν κανονικά με έντονη δυσαρέσκεια κι εκνευρισμό για την απόφαση της διοίκησης να τους αποκλείσει από αυτό το όμορφο event, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν ανάμεσα στους δημοσιογράφους. «Εμείς δουλεύουμε σαν σκλάβοι και οι παρουσιαστές ζούνε σαν βασιλιάδες», και «η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού μας πέταξε έξω σαν παρακατιανούς!», είναι κάποια σχόλια που ακούστηκαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response