ΣΟΚ! Οι selfies με το πέος του και ερωτικά στιχάκια στην 49χρονη φιλενάδα του τον «καίνε»

Κοινοποίηση:
Dick-Hurts

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, Τζεφ Μπέζος με την πρώην παρουσιάστρια Λόρεν Σάντσεζ.

Ολα ξεκίνησαν μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού πως παίρνει διαζύγιο το βράδυ της Τετάρτης και από τότε τα πάντα για τον κρυφή σχέση του Μπέζος με την παντρεμένη πιλότο και παρουσιάστρια έχουν έρθει στην φόρα.

Αρχικά «βγήκαν» οι φωτογραφίες του National Enquirer όπου το ζευγάρι είναι μαζί και χαμογελαστό, στην συνέχεια αποκαλύφθηκε το love story του ζευγαριού το οποίο χαίρεται τον έρωτά του και τα πλούτη του κάνοντας ταξίδια και στις 5 ηπείρους και μετά βγήκαν στην φόρα τα ερωτικά, παθιασμένα μηνύματα του Μπέζος στην 49χρονη, όπου της αποκαλύπτει πόσο πολύ την θέλει.

Το εξώφυλλο του National Enquirer

Κι ενώ ήδη όλα μαρτυρούν ένα μεγάλο, παθιασμένο έρωτα μεταξύ του φρεσκοχωρισμένου CEO της Amazon και της 49χρονης Λόρεν Σαντσεζ, τα ξένα μέσα δεν σταματούν να αποκαλύπτουν πιο «καυτές» λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την σχέση.

Σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της National Enquirer , ο Τζεφ Μπέζος δεν έστελνε μόνο μηνύματα του στιλ «θέλω να σε μυρίσω, θέλω να σε εισπνεύσω» στην Λόρεν αλλά και πολύ καυτές φωτογραφίες.

«Ο Τζεφ Μπέζος έστελνε γυμνές φωτογραφίες , φωτογραφίες με το πέος και μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο στην Λόρεν Σαντσεζ τους τελευταίους 8 μήνες που το ζευγάρι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και παιρνούσαν ξέγνοιαστες στιγμές στο ιδιωτικό τζετ του CEO, καθώς και σε κάποιο από τα πολυτελή του διαμερίσματα όπου και στέγαζαν τον έρωτά τους».

Ο Τζεφ Μπέζος με την συζυγό του ΜακΚένζι Μπέζος

Οι γυμνές φωτογραφίες  στέλνονταν πάντα με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από τον Τζεφ Μπέζος,ο οποίος φρόντιζε πάντα να γράφει ποιητικά και να αποφεύγει τις πρόστυχες λέξεις.

«Σ΄αγαπώ, σ΄αγαπώ ζωντανό κορίτσι. Σύντομα θα στο δείκω με το σώματα μου, με τα χείλη μου και με τα μάτια μου, πολυ σύντομα», ήταν ένα από τα μηνύματα που αναφέρει το περιοδικό πως έστειλε ο Μπέζος στην Σάντσεζ.

Σε ένα αλλο μήνυμα ο CEO της Amazon, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό έγραφε:

«Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Είσαι φτιαγμένη για εμένα. Είμαι πιο σίγουρος γι’ αυτό απ’ ό,τι υπήρξα για οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου» διατείνεται σε ένα sms, και στη συνέχεια προσθέτει: «Αγαπώ τα πάντα πάνω σου. Αγαπώ το γεγονός ότι η τελευταία σου selfie με βγάζει εκτός εαυτού. Είμαι τρελός για εσένα. Θέλω να σε μυρίζω και να σε αγγίζω.Ξέρω ότι είσαι ό,τι πρέπει για εμένα, ότι ταιριάζουμε».

Ο Τζεφ Μπέζος, CEO της Αμαζον

«Μου αρέσεις όταν είσαι δυνατή αλλά και όταν είσαι ευάλωτη. Το μόνο που δεν μ’ αρέσει είναι όταν είσαι μακριά. Όσα σου λέω πηγάζουν κατευθείαν από την καρδιά μου. Αγαπώ ό,τι έχει να κάνει μ’ εσένα», γράφει μεταξύ άλλων ο Μπέζος.

Ποια είναι η Λόρεν Σάντσεζ

Η 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, είναι παντρεμένη εδώ και 13 χρόνια με πάμπλουτο επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη ενός επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ.

Hταν συμπαρουσιάστρια στην ενημερωτική εκπομπή Good Day LA από το 2011 έως το 2017. Έχει επίσης συνεργαστεί με άλλα κανάλια ως δημοσιογράφος ψυχαγωγικού ρεπορτάζ.

Το 2005, η 49χρονη παρουσίασε τον τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού So You Think You Can Dance αλλά εγκατέλειψε το σόου στη δεύτερη σεζόν αφού έμεινε έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

Η πέτρα τοου σκανδάλου, Λόρεν Σάντσεζ.

Έχει εμφανιστεί ως guest παρουσιάστρια στο The View, ενώ στο βιογραφικό της υπάρχουν ακόμα και συμμετοχές σε ταινίες, μεταξύ των οποίων οι The Day After Tomorrow, Fight Club και Ted 2.

Πλέον, η Λόρεν Σάντσεζ εργάζεται ως πιλότος ελικοπτέρων στον χώρο του κινηματογράφου.

Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, η 49χρονη θεωρείται κορυφή στον τομέα της και μάλιστα εργάστηκε ως σύμβουλος στα γυρίσματα της ταινίας Dunkirk του Κρίστοφερ Νόλαν.

«Είχα τη δουλειά μου, είχα μια καριέρα, όμως μετά βρήκα τον αληθινό μου σκοπό», είπε σε μια παλιότερη συνέντευξή της η Σάντσεζ, που απέκτησε την άδεια πιλότου το 2016. Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας Black Ops Aviation που μισθώνει ελικόπτερα για κινηματογραφικά γυρίσματα.

Φωτογραφίες: AP,  Splash / Ideal Image

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ο αηδιαστικος περιούσιος βρηκε την πορνη,και το γλυκο εδεσε

Comments are closed.