ΣΟΚ! Μαθητής χτύπησε καθηγήτρια και την απείλησε και με μαχαίρι

Κοινοποίηση:
1

Σοβαρό επεισόδιο βίας από μαθητή σε βάρος καθηγήτριας σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής χτύπησε με το κεφάλι την καθηγήτρια και την τραυμάτισε, ενώ στη συνέχεια φέρεται να έβγαλε και μαχαίρι. Το περιστατικό διαδραματίστηκε εν ώρα μαθήματος όταν η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση στον μαθητή διότι είχε εισέλθει στην τάξη από το παράθυρο.

Το περιστατικό κατήγγειλε χθες βράδυ στον «Π» πατέρας μαθήτριας του Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής όταν πληροφορήθηκε το συμβάν από την κόρη του, η οποία δεν ήθελε να πάει σήμερα στο σχολείο της διότι φοβόταν. Τις πληροφορίες του «Π» για το επεισόδιο επιβεβαίωσαν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Ο μαθητής φέρεται να προκάλεσε ζημιές στον εξοπλισμό της σχολικής αίθουσας και μεταξύ άλλων έσπασε τον πίνακα. Η φιλόλογος καθηγήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ είναι άγνωστο κατά πόσον το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Ο συγκεκριμένος μαθητής φέρεται να παρουσίαζε παραβατική συμπεριφορά στο σχολείο και τις προηγούμενες σχολικές χρονιές.

Εκπαιδευτικοί δήλωσαν στον «Π» ότι επεισόδια βίας σε βάρος τους από μαθητές είναι πολύ συχνό φαινόμενο και δυστυχώς, όπως είπαν, τα τελευταία χρόνια πολλαπλασιάζονται.

Πηγή: politis.com.cy

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: