ΣΟΚ ! Ενας στους 10 Ελληνες οπλοφορεί παράνομα -Αγοράζουν όπλα με 200 ευρώ από τη Βουλγαρία….

Κοινοποίηση:
1

Προβληματισμό στις Αρχές προκαλούν οι αριθμοί για τους Ελληνες που οπλοφορούν είτε νόμιμα, είτε παράνομα.


Ενδεικτικό είναι πως από τα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ. ένας στους 12 Έλληνες οπλοφορεί νόμιμα και ένας στους 10 οπλοφορεί παράνομα.

Στα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας είναι δηλωμένα:

825.040 κυνηγετικά όπλα
5.740 πυροβόλα όπλα (πιστόλια-περίστροφα)
Ωστόσο τα ανεπίσημα στοιχεία αναφέρουν πως περισσότερα από 1.000.000 παράνομα όπλα, από πιστόλια, περίστροφα, υποπολυβόλα έως καλάσνικοφ κυκλοφορούν στην Ελλάδα.
Μάλιστα ο προβληματισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος καθώς έγινε γνωστό πως ο 54χρονος που ευθύνεται για το σοβαρό τραυματισμό της 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα στη Βοιωτία είχε αγοράσει το περίστροφο από τη «μαύρη» αγορά.

Αγορές όπλων από τη Βουλγαρία
Ανησυχητικό είναι όπως και ένα ακόμα ζήτημα για της Αρχές και έχει να κάνει με την προμήθεια παράνομων όπλων από τη Βουλγαρία. Οπως αναφέρει και το thetoc Έλληνες ταξιδεύουν στην Βουλγαρία και προμηθεύονται πιστόλια ισχυρού κρότου με αβολίδωτα φυσίγγια, τύπου ZORAKI 925 και EKOL SPECIAL, τα οποία όμως πολύ εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε χρηστικά πυροβόλα όπλα των 9ΜΜ. Μάλιστα το θέμα αποκτά άλλη βαρύτητα καθώς δεκάδες κακοποιοί έχουν προμηθευτεί τέτοιου τύπου όπλα και τα έχουν μετατρέψει σε δολοφονικό οπλισμό για ανθρωποκτονίες και ληστείες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τουλάχιστον 340 τέτοιου τύπου όπλα βρίσκονται στην Ελλάδα και αγοράστηκαν νόμιμα από τη Βουλγαρία από 200 έως 400 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εσυ ακομα στην εποχη του 1967 ζεις , καθυστερημενε θες και οπλα , ο άλλος ο βλακας θελει να οπλοφορουν ολοι οι ελληνες γιατι είναι σιγουρος ότι θα γινει πολεμος, α ρε θλιβερα αδυναμα ανθρωπάκια φτωχα στο μυαλο ,βλέπετε παντου θεωριες συνωμοσίες και εχθρούς και ολοι οι αλλοι είναι κακοι και θελουν να καταστρεψουν την ελλαδα ,τα οπλα του καθενα είναι το μυαλο και η γλωσσα ,τα σιδερικα είναι για τους τιποτένιους.

  2. Πολύ κακως μόνο ο 1 στους 10 έχει όπλο νόμιμο ή παράνομο! Θα έπρεπε να είναι ελεύθερη η οπλοφορία στην Ελλάδα, οπως ήταν πάντοτε,αρκεί να μην είσαι τρελός και πάρεις το όπλο και πυροβολας όποιον βρεις μπροστά σου χωρίς λόγο. Θα έπρεπε να υπάρχουν όσοι άνδρες τόσα όπλα στην χώρα,με μόνη προϋπόθεση σε περίπτωση επιστράτευσης για πόλεμο να επιστρατεύεται και το όπλο σου μαζί με τις σφαίρες που έχεις στην διάθεση σου στον αγώνα εναντίον του εισβολέα είτε στην Ελλάδα,είτε στην Κύπρο.

  3. Μόνο ο ένας στους 10;;!!!!! Οι άλλοι 9 κοιμούνται;;;…. Καλά που νομίζουν ότι ζουν;;; στην εποχή του Παπαδόπουλου που κοιμοσουνα σουρωμένος στην πλατεία Αμερικής και δεν σε πειραζε κάνεις;;;….

  4. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ……

  5. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ. ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΔΕ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ. ΟΠΛΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ . ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ 50 ΆΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΜΕ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Ο ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ “ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ” ΤΡΕΧΕΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ

  6. Ελάτε να τα πάρετε… Ελάτε ψάξτε αποθήκες, στανες, καλύβες, χωράφια, βουνά, λαγκάδια όπου θέλετε! Τα όπλα που μας παρέδωσαν οι πατεράδες μας δεν τα δίνουμε!Οπλοφορια σημαίνει ελευθερία! Το δικαίωμα σου να υπερασπιζεσαι την πατρίδα σου τη πίστη σου την οικογένεια σου το σπίτι σου τη τιμή και την υπόληψη σου! Αυτό το άθλιο και ανθελληνικό κράτος(το σύστημα κοινοβουλευτισμου που κρατά τους λαούς σκλάβους..αυτό είναι το πρόβλημα σήμερα.. Το σύστημα διακυβέρνησης.. Η δημοκρατία τους…) που δεν μπορεί να προστατέψει τους Έλληνες πάρα μονάχα τους λαθρομετανάστες εγκληματίες είναι εχθρός μας! Αγοράστε όπλα! Νόμιμα είτε μέσω σκοπευτικων συλλογών για σκοποβολή…για θήρα κτλ.. Είτε παράνομα με οποιοδήποτε τρόπο! Φοβούνται τον λαό! Δεν θέλουν να έχουμε στη κατοχή μας ούτε μαχαίρι(σε σέρνουν για οπλοκατοχή στα τμήματα… Αστεία πράγματα!!!) ΚΑΙ αυτό έχει ξεκινήσει εδω και αρκετά χρόνια… Υπήρχαν εποχές που οι Έλληνες τα είχαν στο ζωνάρι…μετα ήρθε η δημοκρατία… Και έφερε τις επιτροπές του υπουργείου εθνικής αμύνης στα χωρια τη δεκαετία του 70 και μάζευε τα όπλα που είχαν απομείνει ακόμα και από την Ελληνικη επανάσταση!!Οικογενειακα κημειλια…πιστολες, καρυοφιλια, σπαθες ακόμα και τα γιαταγανια… Μεχρι πιστόλια, αυτόματα τυφέκια κτλ.. Ότι όπλο υπήρχε στην ελληνική επικράτεια! Από τους βαλκανικούς πολέμους μέχρι και τον συμμοριτοπολεμο(όπου σε κάθε χωριό μέχρι και τη δεκαετία του 60 υπηρχε σε κάθε χωριό από το κράτος δοθεί σε Έλληνες πολίτες μέχρι και πολυβολα!! Συν το ότι υπήρχαν οργανωμένες ομάδες όπως τα τάγματα εθνοφυλακης μονάδες ασφαλείας υπαίθρου και τα ΜΥΔ μικτα αποσπάσματα διώξεως…!!)όλα αυτά τα όπλα που μάζεψαν από τους Έλληνες από την ελληνική επανάσταση μέχρι και τη δεκαετία του 70?τι τα έκαναν? Τα κατέστρεψαν! Δεν ήθελαν και δεν θέλουν οι Έλληνες να έχουν όπλα! Αλλά δεν πρόκειται να τους κάνουμε τη χάρη!είμαστε Έλληνες άνθρωποι ελεύθεροι! Κανένας άλλος λαός δεν τίμησε τη λέξη αυτη ελευθερία όπως εμείς.. Και αυτό το κάναμε με τα όπλα! Όπλα παράνομα από εποχές που δεν υπήρχαν άδειες και χαρτιά και ψυχολόγοι… Βουτηγμένα στο αίμα! Από βεντέτες, υπερασπιζομενα την τιμη και την υπόληψη της οικογένειας, τουρκαλβανούς, κομουνιστές, Γερμανους και τι δεν γνωρίσε τούτος ο τόπος.. Και τα όπλα αυτά από γενιά σε γενιά κατέληξαν σε εμάς…και δεν τα παραδιδουμε!

  7. Δεν υπαρχει γυφτος χωρις οπλο , ουτε αλβανος , αλλα ουτε και ισλαμοπιθηκας τωρα πια , το οπλοστασιο των εξαρχειων δεν το αναφερουν , σκοπος τους ειναι να μην εχουν οπλα οι Ελληνες , ολοι οι αλλοι ας εχουν ….
    Ειναι πρωτοφανες τετοιο μισος εναντιον των Ελληνων…

  8. ναι… ένας στους 10 έλληνες οπλοφορει παράνομα ενώ όλοι οι αλλοδαποί οπλοφορούν και αυτό θα έπρεπε να απασχολεί κυρίως.

Comments are closed.