ΣΑΛΟΣ! Υποψήφια δημοτική σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ κατά του αγάλματος Μέγα Αλεξάνδρου: « Αυτό τον πολιτισμό δεν τον θέλουμε στην χώρα μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο μετά την γνωστοποίηση βίντεο από υποψήφια δημοτική σύμβουλο της Αθήνας   η οποία τονίζει ότι πολιτισμός δεν είναι το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου δεν θέλουμε αυτόν τον πολιτισμό να έχει η χώρα μας.

 

Δείτε παρακάτω το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. φημες λενε οτι η πουτσα του βουκεφαλα εκλαπει απο την συγκεκριμενη κυρια ως ενδειξη συμπαραστασης σε λοατκι κ λοιπα κινηματα. η πουτσα κοσμει το σαλονι του τσαντιριου της κ ενιοτε την κωλοτρυπιδα του συζυγου

  2. Και ποιον πολιτισμο θελεις ρε σουργελο? Τα gay pride, τον γονεα ενα και γονεα δυο, την εγκληματικοτητα να οργιαζει, τους στοιβαγμενους λαθρομεταναστες σε στρατοπεδα συγκεντρωσης, η την τρομοκρατια των Εξαρχειων? Μαθε πρωτα τι ειναι για τον μεσο ανθρωπο πολιτισμος βλημα.

  3. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ =ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  4. Και ποια εισαι εσυ για να σε ρωτησουμε τι πολιτισμο θελουμε στη χωρα μας;Βγαινει το καθε ανωνυμο σουργελο απο τις καταληψεις & εσυ πεπλανημενε λαε το κανεις ΑΝΘΡΩΠΟ με την ψηφο σου.

  5. Αν δεν θέλει τέτοιο πολιτισμό να πάει στην Αφρική και πάρα πέρα!!!!!

  6. Αφού “δεν θέλεις αυτόν τον πολιτισμό” κυρά μου, είσαι ελεύθερη να πας να ζήσεις σε χώρα, στην οποία ως “πολιτισμός” νοείται η τιμωρία δια μαστιγώματος, ο θάνατος δια λιθοβολισμού ή δια σταυρώσεως, η επιβολή (επί ποινή θανάτου) της χιτζάπ ή της μπούργκας, ο υποχρεωτικός γάμος ανηλίκου με υπερήλικα, η αντιμετώπιση της γυναίκας ως ευτελούς αντικειμένου, κλπ. …
    Εδώ είναι Ελλάδα και ο πολιτισμός τον οποίον διέδωσε “Αυτός” στα πέρατα της Οικουμένης, δεν σε χωράει …
    ΄Αντε στο διάολο, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, που θεωρείτε ότι είστε άξιοι να πιάνετε στο στόμα σας τον
    ΜΕΓΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ των απολίτιστων βαρβάρων …

  7. Οι άνθρωποι είναι δηλωμένοι ανθέλληνες. Φροντίστε να τους ξαναψηφίσετε.

Comments are closed.