Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ο Τραμπ είναι κοπρόσκυλο!

Κοινοποίηση:
deniro_robert

Ο αριστερός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο επετέθη στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας τον ένα «μικρό κοπρόσκυλο» (nasty little bitch – σε ακριβή μετάφραση «μικρή άσχημη σκύλα») και ορκίστηκε να μην ενσαρκώσει ποτέ το ρόλο του προέδρου.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στους NEW YORK TIMES ο Ντε Νίρο, ένας από τους πιο φανατικούς επικριτές του Προέδρου Τραμπ στο Χόλιγουντ, εξήγησε, γιατί δε θα δεχόταν ποτέ να παίξει τον πρόεδρο. Ο λόγος είναι ότι πιστεύει ότι πρόκειται για ένα «απαίσιο άτομο» με «τίποτε το αξιόλογο πάνω του».

«Δεν το λέω αυτό ποτέ για κανέναν χαρακτήρα», είπε ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας «THE IRISHMAN».

Είναι κοπρόσκυλο και άθλιο ρεμάλι

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ξεσπάθωσε και κατά των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας ότι έχει «ανθρώπους που τον ακολουθούν και οι οποίοι είναι τρελοί και θέλουν να κάνουν τρελά πράγματα».

«Ο Τραμπ έχει ανθρώπους που τον ακολουθούν που είναι τρελοί και θέλουν να κάνουν τρελά πράγματα. Αυτά που κάνουμε στις ταινίες, είναι σαν όνειρο. Ξέρουμε ότι δεν είναι πραγματικά», σχολίασε το 76χρονος ηθοποιός. «Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τα πάντα αληθινά και δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε».

«Ο Πρόεδρος υποτίθεται ότι πρέπει να αποτελεί παράδειγμα, κάνοντας το σωστό. Όχι να είναι ένα κοπρόσκυλο. Γιατί αυτό είναι. Είναι ένας μικρό άθλιο ρεμάλι», δήλωσε με οργή. «Δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα που θα δω πάνω του ή πάνω στην οικογένειά του, που να είναι αξιόλογο. Είναι όλοι για την αρπαχτή. Είναι σα μια οικογένεια γκάνγκστερς.»

Ο Μπλούμπεργκ μπορεί να νικήσει τον Τραμπ

Τα σχόλια του Ντε Νίρο έρχονται στον απόηχο της πρότασής του, ο δήμαρχος του Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα Πιτ Μπάτιγκιγκ και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ να είναι πιθανοί υποψήφιοι πρόεδροι που θα μπορούσαν να νικήσουν τον πρόεδρο Τραμπ στις εκλογές του 2020.

«Μ’ αρέσει ο Μπλουμπεργκ. Είναι ενήλικας. Είναι ώριμος,» είπε ο αστέρας του Χόλιγουντ στο LATE SHOW του CBS και στον Στίβεν Κόλμπερτ.

«Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό – να αποφύγουμε το σκόπελο και να καταλήξουμε σε ήρεμα νερά, κι έτσι, για μένα, ο Μπλουμπεργκ μπορεί να είναι ο ιδανικός», προσέθεσε. «Αγαπώ τον Μπάτιγκιγκ, μ’ αρέσουν τόσοι άνθρωποι. Αλλά πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή την ανυπόφορη κατάσταση.»

Ο Ντε Νίρο είδε φέτος τις ελπίδες του να καταρρέουν εξ’ αιτίας του ειδικού συμβούλου Ρόμπερτ Μιούλερ, όταν ο τελευταίος απέκλεισε την πιθανότητα ο πρόεδρος Τραμπ να συνωμότησε με τη Ρωσία για να κερδίσει τις εκλογές του 2016. Ο ηθοποιός είχε προηγουμένως προβλέψει ότι ο Μιούλερ, τον οποίον φωτογράφισε στο SATURDAY NIGHT LIVE, θα μπορούσε να φυλακίσει τον πρόεδρο για «πολύ καιρό».

Νωρίτερα φέτος, είχε συκοφαντήσει τον πρόεδρο ότι είναι «ρατσιστής».

«Αν τα καταφέρει, θα οδηγηθούμε σε μία πολύ κακή κατάσταση σ’ αυτή τη χώρα. Το εννοώ, έτσι όπως το καταλαβαίνω, κατά τον ίδιο τρόπο που κάποτε γελούσαν με το Χίτλερ. Όλοι μοιάζουν αστείοι. Ο Χίτλερ έδειχνε αστείος, ο Μουσολίνι έδειχνε αστείος και άλλοι δικτάτορες και δέσποτες μοιάζουν αστείοι,» δήλωσε στην βρετανική GUARDIAN τον περασμένο Ιανουάριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.