Ρούλα Κορομηλά: Ο επικός «αυτοσαρκασμός» για την ομοιότητά της με την Σκοπιανή τραγουδίστρια και η πολιτική μπηχτή για την Eurovision (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
roula-1

Η Ρούλα Κορομηλά «αυτοτρολάρεται» με αφορμή την εμφανή ομοιότητα της με την τραγουδίστρια που εκπροσωπούσε τα Σκόπια στον διαγωνισμό.

Μια ανάρτηση στα social media με διάθεση «αυτοσαρκασμού» ανέβασε η έμπειρη παρουσιάστρια, σχετικά με την ομοιότητα της Tamara Todevska που με το τραγούδι «Proud» εκπροσωπούσε τη γειτονική χώρα.

Στην ανάρτηση βέβαια, εκτός από την διάθεση αυτοτρολαρίσματος, μπορεί να διακρίνει κανείς τις «μπηχτές» που άφησε η Ρούλα Κορομηλά και για το γεγονός ότι… ως εκ θαύματος η βαθμολογία της συμμετοχής της Todevska, είχε κάτι το… «εντυπωσιακό». Ενώ οι επιτροπές την ψήφισαν «σωρηδόν» με τα 12αρια να πέφτουν «βροχή» και να την φέρνουν στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Σουηδία., η γνώμη του κοινού ήταν εντελώς διαφορετική και την έφεραν σε σαφώς χαμηλότερη θέση. Αφού εκεί ο κόσμος ψήφιζε σαφώς πιο απελευθερωμένα και χωρίς καμία… πολιτική σκοπιμότητα.

Κάτι που βέβαια, δεν άφησε ασχολίαστο η Ρούλα Κορομηλά που πέρα από το «αυτοτρολάρισμα», ανέφερε ότι λόγω της ομοιότητας της μπορεί να μετακομίσει «βόρεια», αποφεύγοντας όμως να χρησιμοποιήσει την νέα ονομασία των ψευτομακεδόνων.

«Να ευχαριστήσω την επιτροπή(!) που με στήριξε για δικούς της λόγους. Ευτυχώς όμως το έξυπνο κοινό δε μάσησε και με έστειλε… Φεύγω «Βόρεια». Με γλεντήσατε είδα μέχρι θανάτου. Έφερνα λιγάκι στη Ρούλα, ε; Οκ! 1 Τσακ πιο μακρύ το μαλλί μπροστά το ‘θελε η δικιά σας πάντως χθες», σχολίασε με νόημα η παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτηση:

https://twitter.com/RoulaKoromila/status/1130063740932710400

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: