Ραφαέλα Πλαστήρα: Ποια η Star Ελλάς 2019 από τα Τρίκαλα. Τι έκανε στην Αλβανία (BINTEO & EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
733A6B77-2ED1-49F0-ABC2-84D3A19FB081

Ποια είναι η Star Ελλάς 2019 από τα Τρίκαλα, Ραφαέλα Πλαστήρα; Βιογραφικό.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν τα «Καλλιστεία 2019» .

Σταρ Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία συγκινήθηκε με το που άκουσε το όνομά της.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν τα «Καλλιστεία 2019» . Σταρ Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία συγκινήθηκε με το που άκουσε το όνομά της.

Ραφαέλα Πλαστήρα Βιογραφικό

Η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα είναι 20 ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα.

Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Όσο για το τι έκανε στην Αλβανία. Στα 17 της χρόνια η Ραφαέλα Πλαστήρα κατέκτησε τον τίτλο της Miss Teen Thessaly 2016, ενώ συμμετείχε στην Αλβανία στον διαγωνισμό Miss World Summer 2017.

Όταν η κριτική επιτροπή την ρώτησε ποιο είναι το πρότυπό της και γιατί, εκείνη απάντησε πως είναι η μητέρα της, η οποία την μεγάλωσε σωστά και την βοήθησε να στέκεται σήμερα στα πόδια της.

Δείτε βίντεο:

Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη.

Η μελαχρινή καλλονή είναι 23 ετών, από την Αθήνα. Σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται, διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς αναδείχθηκε η Ιωάννα Χαντζή, η οποία είναι 22 ετών από τα Λουτρά Αιδηψού και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Μις Τουρισμός βγήκε η Μαριάννα Περατσάκη η οποία είναι 23 ετών και σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Και Ελληνίδα 2019 αναδείχθηκε η Σάρα Τσέχου η οποία είναι 19 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι περισσοτερες εκει περα αλλοδαπες με καταγωγη Αλβανια, Μαυροβουνιο, Βουλγαρια και παει λεγοντας. Η σαρα και η μαρα εχει μαζευτει στην Ελλαδα και πλεον δεν ξερεις ποιος ειναι Ελληνας

    1. εσυ δε πρεπει να εισαι, γιατι οι ναζι δεν είναι ελληνες

Comments are closed.