Ραγδαίες εξελίξεις στο διπλό φονικό της Κύπρου – Η κατάθεση «φωτιά» της πρώην συντρόφου του κατηγορούμενου

Κοινοποίηση:
720_628193_dff7e4190e-a08e1124ac932132

Σε φυλάκιση τεσσάρων ετών καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας η 21χρονη πρώην σύντροφος του Κύπριου Λοΐζου Τζιωνή που κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία με θύματα τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Στεργίου, στον Στρόβολο της Λευκωσίας.

Κατά την τελευταία δικάσιμο, η κατηγορούσα Αρχή απέσυρε όλες τις κατηγορίες σε βάρος της Σάρα Σίαμς, εκτός από αυτήν της συνωμοσίας προς διάπραξη ληστείας, κατηγορία για την οποία η 21χρονη παραδέχτηκε την ενοχή της. Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικηγόρος της κατηγορουμένης υποστήριξε πως ο 33χρονος δράστης είχε κάνει κόλαση τη ζωή της εντολέως του, καθώς η συμπεριφορά του απέναντι της ήταν αρνητική και εξευτελιστική.

Επίσης, κατέθεσε στο δικαστήριο διάφορα πειστήρια που αποδείκνυαν ότι τη ζήλευε παθολογικά. Ο συνήγορος της 21χρονης ανέφερε πως ο 33χρονος βασικός κατηγορούμενος κλείδωνε μέσα στο σπίτι τη σύντροφό του, τη χτυπούσε και τη βίαζε. Λίγες ώρες μετά το διπλό φονικό κακοποίησε σεξουαλικά την 21χρονη στην Αγία Νάπα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response