Ρέθυμνο: Ναυαγοσώστης και Λιμενικό έσωσαν γυναίκα από πνιγμό

Κοινοποίηση:
lifeguard

Aπό βέβαιο πνιγμό σώθηκε μία 59χρονη γυναίκα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση ναυαγοσώστη και Λιμενικού στην παραλία Φωτεινάρι, κοντά στον Πλακιά Ρεθύμνου. Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα αποφάσισε να βουτήξει στα θάλασσα χωρίς να υπολογίσει τα κύματα, τα οποία την τράβηξαν βαθύτερα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσεγγίσει την ακτή.

Μαζί της βρισκόταν και ο σύζυγός της ο οποίος βλέποντας τη γυναίκα του να κινδυνεύει να πνιγεί, ενημέρωσε το Λιμενικό Σταθμό Αγίας Γαλήνης

Από εκεί με τη σειρά τους ειδοποίησαν το ναυαγοσώστη της περιοχής ο οποίος με τζετ σκι μπήκε στη θάλασσα και τα μανιασμένα κύματα ώστε να βρει την 59χρονη και να τη σώσει. Παράλληλα, κινητοποιήθηκε και σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Η γυναίκα βρισκόταν περίπου δύο μίλια μακριά από τη στεριά όταν κατάφεραν να την εντοπίσουν και να τη βγάλουν έξω.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 59χρονη δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ήταν καλά στην υγείας της. Όμως αυτή τη μεγάλη περιπέτεια που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, θα τη θυμάται για καιρό.

Πηγή: neakriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: