ΡΟΥΚΕΤΑ Βελόπουλου: «Είναι όλοι τους σάπιοι από πάνω μέχρι κάτω!» – «Ο Μαριάς μου ζήτησε να βολέψω τον γιο του…» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
μαριάς-974x580

Στην Ομάδα του ECR (Ευρωπαίοι Συντηρητικοί και Μεταρρυθμιστές) στο Ευρωκοινοβούλιο εντάχθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος ως ευρωβουλευτής μετά την εκλογική επιτυχία της Ελληνικής Λύσης στις 26 Μαΐου. Στην Ομάδα αυτή μετείχε την προηγούμενη πενταετία και ο Νότης Μαριάς που ήταν ευρωβουλευτής.
Με αυτή την αφορμή όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αποκάλυψη που έκανε στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» ο Κ. Βελόπουλος. Όπως είπε, στην Ομάδα αυτή, ο κ. Μαριάς είχε «βολεμένο» όλα αυτά τα χρόνια ως συνεργάτη και τον γιο του στην Ευρωβουλή και τώρα ζητά μέσω των αρμοδίων του ECR, από τον Κ. Βελόπουλο, «να τον κρατήσει» και αυτός…
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση για την αποκάλυψη αυτή από τον κ. Μαριά…

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Υποψηφιοs με τον Βελοπουλο ο γαμπροs του ανδρεα παπανδρεου.Την ιδια ωρα απεβει ακαρπη η συναντηση του αιβαλιωτη με τον βελοπουλο που εγινε την προηγουμενη Τεταρτη προκειμενου ο πρωτοs να παραδωσει τα κλειδια τηs”γκαρσονιεραs του ΛΑΟΣ”στο βελοπουλο,αφου ειναι ηδη γνωστο οτι ο αιβαλιωτηs οπωs ο ιδιοs διαδιδει θα αναλαβει νεοs προεδροs!!!
    δεντροποταμοκουραδομπελοπουλοs πουλαει φαρμακο για τουs φαλακρουs το λαμογιο ο απατεωναs καταδικασμενοs φαλακραs…και επιστολεs του κυριου Ημων Ιησου Χριστου του Ιδιου ο βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ!!!
    ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ του κομματοs που ειπε ο ερωτυλοs σαβανοτσεπηs ο κρονοληροs καβαντζαφερηs το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs ευειδηs γραμματεωs με το πλαστο απολυτηριο λυκειου..

  2. εκτος απο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ολοι σαπιοι ειναι….
    κατι ψευτοπατριωτες που τους ενδιαφερει μονο το χρημα………

  3. Οι πατριωτικές φωνές ειναι πολυ λίγες δυςτυχως. Αντι λοιπον να τρώγονται μεταξύ τους, καλο θα ηταν να ενωθούν και να αφήσουν στην άκρη τα αρχηγιλικια. Αν καταστραφεί η Ελλαδα, αυτοι θα μεινουν να ειναι αρχηγοί στο πουθενα!! Δεν ξερω αν ο Μαριας είχε τον γιο του στην Ευρωβουλή, ξερω πως εκανε εργο, τουλάχιστον καλύτερα απο κατι κατακάθια του ΚΙΝΑΛ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Αυτο θελουμε. Να παράγεται εργο υπερ της Ελλαδας μεσα στο μπορδ….που λέγεται ευρωβουλή.

  4. Σάπιοι σαν τον Βελόπουλα που ψηφισε μνημόνιο 1 και έστειλε τα λεφτουδάκια του στη deutsche bank. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι να αδυνατίσει ο Βενιζέλος!

Comments are closed.