ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ! Ο «Ρουβίκωνας» βγάζει στη φόρα τα ονόματα γιατρών που παίρνουν «φακελάκι»

Κοινοποίηση:
FAKELAKI-GIATROS-750x430

Το “φακελάκι” στους γιατρούς είναι-δυστυχώς- καθεστώς στα δημόσια νοσοκομεία, και επειδή το… αυτί των αρμοδίων δεν φαίνεται να ιδρώνει, ανέλαβε δράση η αναρχική συλλογικότητα “Ρουβίκωνας” μετά από ένα ακόμη περιστατικό γιατρού-φακελάκια που είδε το φως της δημοσιότητας.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη του Ρουβίκωνα  επισκέφθηκαν ως ασθενείς δημόσια νοσοκομεία όπου διαπίστωσαν ότι το φακελάκι πάει… σύννεφο! Στη συνέχεια  ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας σε ανάρτησή του στο Facebook έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των γιατρών που εργάζονται σε δημόσια νοσοκομεία που, όπως υποστηρίζει, παίρνουν φακελάκια. “Μαζέψτε τους αλλιώς θα τους μαζέψουμε εμείς” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ειδικότερα στην ανάρτησή αναφέρονται ένα προς ένα ονόματα  φακελάκηδων- γιατρών που εργάζονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στο «Έλενα», στο «Αλεξάνδρα» και στο Βενιζέλειο, ενώ αναφέρονται και ονόματα διευθυντών καθώς και ένας καθηγητής Πανεπιστημίου. Ειδικά για το «Αλεξάνδρα», το στέλεχος του Ρουβίκωνα καταγγέλλει  πως τα «φακελάκια» πέφτουν βροχή από τους γυναικολόγους, ενώ στο «Βενιζέλειο» στο φακελάκι πάει σύννεφο στα χειρουργεία των καρκινοπαθών!

rouvikonas_fakelakia

«Μαζέψτε τους αλλιώς θα τους μαζέψουμε εμείς» καταλήγει ανάρτηση.

Η ανάρτηση έρχεται μια μέρα μετά την είδηση πως στρατιωτικός  γιατρός που υπηρετεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας συνελήφθη επ΄αυτοφώρω  με το… «φακελάκι» στο χέρι! Κατηγορείται πως είχε ζητήσει από ασθενή, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, «φακελάκι» 1.000 ευρώ ώστε να του εξασφαλίσει την εισαγωγή στο νοσοκομείο!

Θεωρείται αυτονόητο ότι σε μία ευνομούμενη κοινωνία καταγγελίες τόσο σοβαρές , όπως αυτές των μελών του Ρουβίκωνα, χρήζουν περαιτέρω έρευνας από τις αρμόδιες αρχές ώστε να αποδοθούν τυχόν ποινικές ευθύνες, δεδομένου ότι υπάρχουν και γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία που εργάζονται πιστοί στον Όρκο του Ιπποκράτη. Εκτός κι αν έργο των αρμοδίων αρχών είναι να συλλαμβάνουν 90χρονες γυναίκες (!) επειδή πωλούν στην λαϊκή αγορά  κάλτσες χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.