Πύργος: Γυναίκες τον πέταξαν από τη μηχανή του και τον λήστεψαν!

Κοινοποίηση:
peripoliko_nyxta-4-768x527

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, έξι άτομα και συγκεκριμένα τέσσερις γυναίκες, ηλικίας 31, 18, 17 και 16 ετών, καθώς και δυο άνδρες, ηλικίας 26 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για ληστεία.
Στις 8 Οκτωβρίου το απόγευμα, στον Πύργο, τρεις από τις γυναίκες, πλησίασαν τον 54χρονο που είχε σταθμεύσει προσωρινά την μοτοσικλέτα του σε βοηθητική οδό της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου και αφού τον έριξαν από τη μηχανή στο δρόμο, τον ακινητοποίησαν.

Στη συνέχεια, πήγαν στο σημείο η τέταρτη γυναίκα και ο 26χρονος και όλοι μαζί, αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας από το θύμα, το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ. Μετά το περιστατικό, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε όχημα που τους περίμενε ο 24χρονος συνεργός τους και εξαφανίστηκαν.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, έγιναν έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των φερόμενων ως δραστών, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, την επόμενη ημέρα το απόγευμα, στην Πάτρα.

Στην κατοχή των δραστών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ και μια χρυσή λίρα Αγγλίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.

PatrasTimes

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: