Πρωινή βόμβα ΣΟΚ! Ο Τέρενς Κουίκ…

Κοινοποίηση:
kouik_pappas

Δείτε την απάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών σε ανάρτηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στο Twitter
«O Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά, όπως έχει κολλήσει η βελόνα, υπάρχουμε και εμείς» αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ απευθυνόμενος στον Νίκο Παππά, υπενθυμίζοντάς του την προσέγγιση με τους «Καραμανλικούς» που, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εξωτερικών, πρέπει να επιχειρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν, όταν, σε ανάρτησή του, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, έγραψε: «Αποφασιστικότητα, Αγωνιστικότητα και Ρεαλισμός. Τα διλήμματα πλέον είναι αμείλικτα».

Απαντώντας, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υφυπουργός Εξωτερικών… επανεμφανίστηκε, αναφέροντας: «Και κάτι ακόμα Νίκο. Προσέγγιση των δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών και κυρίως των καραμανλικων που βλέπουν το κόμμα τους να αλλάζει ταυτότητα και χαρακτηριστικά και δεν το θέλουν. Δεν το ψηφίζουν. Ο Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά όπως έχει κολλήσει η βελόνα. Υπάρχουμε και εμείς».

magikos_dialogos

Όλα τα λεφτά ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Δημήτρη Οικονόμου για το θέμα. «Τον πείραξαν τα ταξίδια τον Τέρενς»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ο Κουικ δεν ειναι ηλίθιος , την αλήθεια λεει , εαν δεν υπήρχε η υποστήριξη του Καραμανλη ο Τσιπρας θα ειχε κατάρρευση απο καιρό , οι Καραμανλικοι , και οι Παπανδρεικοι που βρίσκονται στο ΚΙΝΑΛ , ας πανε απο τωρα στον ΣΥΡΙΖΑ να ξεδιαλύνει το τοπίο.
    προσέξτε οσοι ψηφίζετε ΝΔ η ψήφος σε Καραμανληκους βουλευτές ειναι ο δούρειος ίππος του Τσιπρα στην ΝΔ , ΑΥΤΟ ΙΣΧΎΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ Αυτούς ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΑΠ στο ΚΙΝΑΛ
    ΔΗΛΑΔΗ Στις Εκλογές ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές που θα είναι και στην ΝΔ και στο ΚΙΝΑΛ – ΝΔ – ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ & Χ.Α. διαλεξτε και ψηφίστε , όλοι οι άλλοι είναι χαμένοι ψήφοι

    ΥΓ το ΚΙΝΑΛ , συριζα είναι στην ουσία εξαιρουμένων 3-4 βουλευτών που θα πάνε με την ΝΔ

  2. ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥ’Ι’Κ
    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΟΥΡΑΔΟΚΟΦΤΗΣ

  3. keratas me oli tin simasia elinara mathe na ferese rixe mavro se ola afta ta skoulikia pou prodosan tin patrida xehasate ta kamomata tou tsipra kai tou kotzia kai tou panou stis prespes toso mamakes ginate thelete den thelete kouli ton psifizete na figoun i holeres ta kleoun i polsebiki i katsiabliades oloi i prodotarades kai meta blepoume na figi i bromia apo tin bouli me riziko febgalio

Comments are closed.