Προεκλογικές επισκέψεις με ελικόπτερα στα νησιά! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Helic

Επισκέψεις προεκλογικού χαρακτήρα πραγματοποιεί ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος με ελικόπτερα που ανήκουν σε εφοπλιστή που εξυπηρετεί τα νησιά των Κυκλάδων.

ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!
Ήδη αναφέρθηκε πως με δικά τους χρήματα κάνουν τις πτήσεις με ελικόπτερα! Αποδείξεις τώρα…
Την πρώτη καταγγελία για τις επισκέψεις στις Κυκλάδες έκανε ο κ. Δημήτρης Μερεμέτης, επιχειρηματίας από την Πάρο. Ο ίδιος μας ανέφερε πως το ελκόπτερο για τις μετακινήσεις δόθηκε στον Περιφερειάρχη από τον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο.
Ιδιοκτήτρια φέρεται η κυπριακή εταιρεία FRatomco LTD.

“Μιλάμε για μια επίσκεψη λίγης ώρας. Δεν μπορεί να μένει ο περιφερειάρχης στο νησί μια ώρα δηλαδή μόνο για να φωτογραφηθεί. Δεν μπορεί να διαχωρίζονται τα νησιά σε α και β κατηγορίας. Εδώ υπάρχουν προβλήματα και δεν αρκεί τόσος λίγος χρόνος για την καταγραφή τους.Δεν μας τιμά η περιφερειακή αρχή με μια επίσκεψη πρόχειρη και στο πόδι”, δήλωσε ο κ. Μερεμέτης.

“Να μας δώσουν απαντήσεις για την καταγγελία που κάναμε. Να απαντήσουν σωστά και όχι με πολεμικές κραυγές και ιαχές”, ζήτησε ο κ. Μερεμέτης.

60363759_473860183357236_8518659038492229632_n-2-236x420

Και στα Δωδεκάνησα

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Χατζημάρκος με συνεργάτες του, μετακινείται και στα νησιά της Δωδεκανήσου με ελικόπτερο, διαφορετικό από αυτό που είχε στις Κυκλάδες. Το τελευταίο τριήμερο με ελικόπτερο πήγε στην Χάλκη και στην Τήλο.

Στη φωτογραφία το ελικόπτερο που χρησιμοποιεί στα Δωδεκάνησα

Σημειώνεται πως οι φωτογραφίες ανερυθρίαστα δημοσιεύονται και μάλιστα με την ένδειξη πως μετά από τόση αλμύρα τους …λυπήθηκε, άγνωστο ποιος!

πηγή:skyrodos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: