Πριν το Πάσχα ψηφίζεται η ρύθμιση των 120 δόσεων – Τι ανακοίνωσε ο Βούτσης

Κοινοποίηση:
katasxeseis-xrimata-2

Καταιγιστική θα είναι η κοινοβουλευτική δραστηριότητα μέχρι το Πάσχα, καθώς έρχεται πλήθος νομοθετικών ρυθμίσεων που θα τεθούν σε ψηφοφορία.

Η κυριότερη από αυτές, η ρύθμιση των 120 δόσεων, αναμένεται να ψηφιστεί τη Μεγάλη Τρίτη, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε δηλώσεις του στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο κ. Βούτσης ενημέρωσε επίσης ότι την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι τη Μ. Τρίτη πρόκειται να ψηφιστούν τα νομοσχέδια για τον αιγιαλό και την Ασιατική Τράπεζα και την Αναπτυξιακή Τράπεζα (τα οποία βρίσκονται σε επεξεργασία στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές) και τα νομοσχέδια του υπουργείου Παιδείας και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (για τη θητεία).

Την επόμενη Τετάρτη, εισάγεται προς συζήτηση στην Ολομέλεια το πόρισμα της αρμόδιας Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Την επόμενη Παρασκευή, η Ολομέλεια καλείται να αποφασίσει για την άρση της ασυλίας των βουλευτών, Ανδρέα Λοβέρδου (υπόθεση Novartis), Μάριου Σαλμά (για την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων), Παύλου Πολάκη (για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη) και Πάνου Καμμένου (για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση του δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: