Πρεμιέρα με προβλήματα για την Μενεγάκη: Ποια συνεργάτης της αποχώρησε λίγο πριν ξεκινήσει

Κοινοποίηση:
MENEGA1

Η Ελένη Φωτοπούλου ήταν από τα ονόματα που όλοι περίμεναν να δουν ξανά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες ύστερα από την διαφαινόμενη επιστροφή της στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μετά από πολλά χρόνια. Η επιστροφή της όμως θα μείνει μάλλον στα συρτάρια μετά τις τελευταίες πληροφορίες.
Σύμφωνα με τις αποκαλύχεις που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην ενότητα «Πριν Έρθει Η Φαίη» του «Πρω1νού» , η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, δε θα επιστρέψει τελικά στην εκπομπή «Ελένη» του ALPHA, η οποία όπως έχουμε ενημερώσει θα κάνει πρεμιέρα την 1 Οκτωβρίου.

Οι πληροφορίες του παρουσιαστή έρχονται μέσα από τον σταθμό, όπως είπε. Η Ελένη Φωτοπούλου είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την εκπομπή, είχε περάσει κατά τα λεγόμενά του από τα στούντιο ετοιμάζοντας τον χώρο της, έμεινε δυο μέρες και τελικά ξαναμάζεψε τα προσωπικά της αντικείμενα και έφυγε.

Η συνεργασία δεν ευοδόθηκε και η πρώην συνεργάτιδά της Ελένης Μενεγάκη, που είχε αποχωρήσει από την τότε εκπομπή «Καφές Με Την Ελένη» για να ενταχθεί στο δυναμικό του ALTER, δε θα ξανακαθήσει δίπλα στην όμορφη Ελένη.

MENEGA2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: