Πρέβεζα: Κάνουν φτερά τα κέρματα από το «συντριβάνι» με τη Γοργόνα

Κοινοποίηση:
1

Η συγκεκριμένη πλατεία που δημιουργήθηκε στην παραλιακή οδό της Πρέβεζας αποκτά, όπως είναι άλλωστε λογικό, όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς προσελκύει καθημερινά εκατοντάδες παραθεριστές και όχι μόνο. Η μικρή αυτή πλατεία με το συντριβάνι-πισίνα έχει στο κέντρο της την «Ακτία Γοργόνα την Πρεβεζάνα», και εξελίσσεται σε συντριβάνι ευχών της περιοχής.

Θέμα συζήτησης στην κοινωνία της Πρέβεζας έχει γίνει τις τελευταίες μέρες πλατεία στην παραλιακή της πόλης που δημιουργήθηκε για χάρη μίας Γοργόνας.

Μία πραγματικά ξεχασμένη για καιρό γωνιά της πόλης άρχισε να μεταμορφώνεται, και παίρνει ζωή από τους τουρίστες που σπεύδουν εκεί, και κάνοντας μια ευχή πετάνε στο συντριβάνι κέρματα.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τοπικά μέσα, επικαλούμενα και αναρτήσεις πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι λίγοι οι επιτήδειοι που… βάζουν το χέρι τους στο συντριβάνι και παίρνουν τα κέρματα. Πολίτης της πόλης, μάλιστα, αναφέρει πως είδε μέρα μεσημέρι, ακόμη και πιτσιρικάδες, με πλαστικά μπουκάλια στα χέρια, να μπαίνουν στην πισίνα και να μαζεύουν τα κέρματα.

Με πληροφορίες από το pamepreveza.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: