Που το πάει ο ποινικολόγος! Νέα ανακοίνωση βόμβα του Αλέξη Κούγια για τον Μπαρμπαρούση!

Κοινοποίηση:
kougias-mparmparousis

Ανακοίνωση Αλέξιου Κουγια μετά τη χθεσινή εξέλιξη της υποθέσεως του βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Δυστυχώς, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές, ήλθε η απόφαση της τακτικής Δικαιοσύνης για να επιβεβαιώσει την δικαιολογημένη ανησυχία μου για τον κίνδυνο πολιτικοποιήσεως των συμπεριφορών και των αποφάσεων Εισαγγελέων και Τακτικών Δικαστών.
Θα κάνω μόνο ένα σχόλιο: δηλαδή, κ.κ. Εισαγγελείς και Δικαστές, που αναμειχτήκατε σε αυτήν την φαρσοκωμωδία, οι προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας κοστίζουν σε αυτόν που τις διαπράττει 30.000€ και καθαρίσαμε?
Δυστυχώς, ούτε κάποιοι πολιτικοί, ούτε κάποιοι Εισαγγελείς, ούτε κάποιοι Δικαστές έχουν συνειδητοποιήσει τι τους ζητάει ο θεμελιώδης νόμος του κράτους, το Σύνταγμα (!!!!), για την τήρηση του οποίου έχουν ορκιστεί.
Όταν κάποιος κατηγορείται ότι πράγματι διέπραξε το αδίκημα της προπαρασκευής του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας, είτε οδηγείται στην φυλακή για όλη του τη ζωή, είτε, όταν η Δικαιοσύνη πείθεται ότι δεν έχει διαπραχθεί αυτή η πράξη, ακόμα κι αν έχει ασκηθεί εσφαλμένα ποινική δίωξη εις βάρος του, δεν ξευτιλίζουμε την κατηγορία, αφήνοντάς τον ελεύθερο με την καταβολή εγγυήσεως 30.000€, και έχουμε το θάρρος με τις συμπεριφορές μας, όταν είμαστε Εισαγγελείς και Δικαστές που τελικώς αποφασίζουμε να διορθώνουμε με την απόφασή μας το λάθος, ανθρώπινο ή όχι, που έκαναν άλλοι Εισαγγελείς και άλλοι Δικαστές, να αφήνουμε τον κατηγορούμενο ελεύθερο, ακόμη κι αν αυτός είναι αυτός ο γελοίος Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, διότι διαφορετικά εξευτελίζουμε στην κυριολεξία την κοινωνική και τη νομική απαξία του σοβαρότερου εγκλήματος που προβλέπεται στον Ποινικό Κώδικα, της εσχάτης προδοσίας εις βάρος του ελληνικού λαού.
Αθήνα, 21/6/2018
Με προσωπική και νομική αξιοπρέπεια Αλέξιος Κούγιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
KOYΓΙΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ! ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: