Πολύ κοντά στην σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που τραυμάτισε και εγκατέλειψε κοπέλα στην Καλλιθέα

Κοινοποίηση:
car_2005_1-768x459

Αποτέλεσμα της δολοφονικής πράξης του ασυνειδήτου οδηγού, οποίος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ήταν να τραυματιστεί σοβαρά η νεαρή κοπέλα, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Οι γιατροί δίνουν μάχη, όχι μόνο να την κρατήσουν στην ζωή, αλλά και να σώσουν ζωτικά όργανα της 18χρονης, καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η νεαρή κοπέλα έχει υποστεί πολλά και σοβαρά κατάγματα, αλλά και εσωτερικά τραύματα.

Το πρωί της Κυριακής και έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Καλλιθέας που έχουν αναλάβει τις έρευνες, ανακάλυψαν σταθμευμένο στην οδό Καραϊσκου στον Πειραιά, ένα μαύρο αυτοκίνητο πόλης, παρόμοιο με αυτό που χτύπησε την κοπέλα και στο οποίο ήταν σπασμένο το δεξί φανάρι από την πλευρά του οδηγού δηλαδή, όπως βέβαια και ο καθρέφτης που ήταν σπασμένος, επίσης στην πλευρά του οδηγού.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν το όχημα σε ειδικό χώρο όπου και ερευνάται εάν πρόκειται για το όχημα που οδηγούσε ο ασυνείδητος οδηγός, οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την κοπέλα, στο οδόστρωμα τις Λ. Θησέως.

Ήδη από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα, πλην όμως πρέπει να διεξαχθούν επιπλέον έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί πλήρως εάν πρόκειται για το επίμαχο αυτοκίνητο και κυρίως, εάν την στιγμή της παρασύρσης το οδηγούσε ο νόμιμος κάτοχος που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας, ή κάποιος άλλος, ίσως συγγενικό του πρόσωπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: