Ποιοι ηθοποιοί από Άγριες Μέλισσες και Κόκκινο Ποτάμι υπήρξαν ζευγάρι

Κοινοποίηση:
agries_melisses_kokkino_potami_0

H ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, που ερμηνεύει τον ρόλο της Ασημίνας Σταμίρη, μίλησε σε συνέντευξή της στη «Φωλιά των ΚουΚου» για τις «Άγριες Μέλισσες», το «Κόκκινο Ποτάμι» και τον χωρισμό της με τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα. Όταν ο Πανταζάρας πήρε το βραβείο Χορν το 2016, ανάμεσα στα άτομα που ανέφερε ήταν και η ηθοποιός Έλλη Τρίγγου. Τότε αποκαλύφθηκε ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν δεσμό. Σήμερα, έφτασαν να πρωταγωνιστούν στις δύο πιο επιτυχημένες σειρές της σεζόν. Η Έλλη Τρίγγου στις «Άγριες Μέλισσες» και ο Αργύρης Πανταζάρας στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Σχετικά με τον δεσμό της με τον Αργύρη Πανταζάρα, η ηθοποιός είπε: «Με τον Αργύρη ήμαστε σύντροφοι πολλά χρόνια, φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Είναι υπέραρκετο να σου πω ότι είμαστε δύο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι με ισχυρούς δεσμούς. Ήταν υπέροχο όταν μου αφιέρωσε το βραβείο. Συγκινήθηκα και ένιωσα πολύ υπερήφανη».

 

«Ερωτευμένος Σαίξπηρ», «Suntan» και «Άγριες μέλισσες»

Η 30χρονη ηθοποιός υποδύεται την Ασημίνα, τη μεσαία αδελφή της οικογένειας. Γεννήθηκε το 1989 στην Πάτρα και έμεινε εκεί μέχρι την ηλικία των δύο ετών. Έπειτα χώρισαν οι γονείς της και ήρθε με τη μητέρα της στην Αθήνα.

Για μια περίπου διετία επέστρεψε στη γενέτειρά της για να ζήσει με τον μπαμπά της. Την απόφαση της να γίνει ηθοποιός την πήρε έπειτα από ένα ταξίδι που έκανε στην Ισπανία. Είναι απόφοιτη κι αυτή του Εθνικού Θεάτρου και έχει κάνει σπουδές και στον τομέα της Αισθητικής.Άγριες μέλισσες: Έλλη Τρίγγου - Η «Ασημίνα» της σειράς και ο ερωτευμένος Σαίξπηρ

Γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει δύο ακόμη αδέλφια, τη Μαντώ και τον Ηλία, 9 και 10 χρόνων, αντίστοιχα. Ο πατέρας της Κώστας Τρίγγος είναι αρτοποιός και ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο.

Πριν δύο χρόνια απέσπασε το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου -από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου- για την ερμηνεία της στη ταινία «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου. Στην ταινία αυτή συνάντησε για πρώτη φορά και τον Γιάννη Οικονομίδη με τον οποίο συνεργάστηκε στην παράσταση «Στέλλα Κοιμήσου» που ήταν sold out και τις τρεις χρονιές που ανέβηκε. Στη συνέχεια ήρθε ο μονόλογος «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας» που την έθεσε υποψήφια για την χρυσή καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη. Και αμέσως μετά είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: