Πετούσαν πέτρες σε Αστυνομικούς στην Πατησίων: Τους συνέλαβαν αλλά δεν ήταν… Έλληνες

Κοινοποίηση:
1`

Στη σύλληψη δύο 26χρονων προχώρησε η αστυνομία.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι πετούσαν πέτρες σε αστυνομικές δυνάμεις, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αβέρωφ, στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου (08.12.2018).

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και οι δύο δράστες έχουν γεννηθεί στην… Ιταλία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτή δεν είναι χώρα, είναι έλος κουνουπιών που μαζεύει όλα τα έντομα και τα παράσιτα του πλανήτη. Όταν δεν υπάρχει τιμωρία η ασυδοσία τους θα συνεχίζεται και θα αυξάνεται.

  2. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΣΑΚΟΥΛΑ

  3. Οταν εχεις δεμενα τα χερια της αστυνομιας και εχεις καταστησει τα παιδια αυτα των 800 Ευρω, σακο του μποξ στα κεφια του καθε λεχρητη που κουβαληθηκε μεσα στη χωρα, η οποια ειναι ξεφραγο αμπελι, αυτα ειναι τα αποτελεσματα!!!!! Εχουν αποθρασυνθει ολα τα κοπροσκυλα, ντοπια και ξενα και αλωνιζουν ανεξελενκτα καταστρεφοντας ξενες περιουσιες, διοτι οι καραγκιοζηδες δεν αφηνουν την αστυνομια να τους τακτοποιησει οπως πρεπει και συνεχεια ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες και πληρωνουμε τις ζημιες των αλητων!!!!! Αυτοι που τους χαιδευουν, αυτοι να πληρωνουν τις ζημιες απο την τσεπη τους!!!! Φτανει πια αυτη η καταντια!!!!!

  4. ”Οποιος ήθελε έμπαινε,όποιος ήθελε έβγαινε και καζανάκι δεν ετράβαγε…” Προφητικός Χάρρυ Κλύνν,δεκαετίας 1980 παρακαλώ.Η είδηση ότι αλγερινός άστεγος μαχαίρωσε βρετανό(!) επίσης άστεγο στο κέντρο της Αθήνας τα λέει όλα…Κουτσοί και στραβοί στον σβέρκο μας…Και το χειρότερο είναι ότι δεν φαίνεται πουθενά φώς η κανα θετικό σημάδι, με αυτούς τους ανάλγητους που μπλέξαμε…

Comments are closed.