Παρτσαλάκης για Σεφερλή: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
---6122018-111929-

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης θα ήταν ένας εκ των βασικών ηθοποιών της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» που θα ανέβαινε στο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή. Η παράσταση τελικά ματαιώθηκε με εκατέρωθεν δηλώσεις για την τελική υπαιτιότητα.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Happy Day και σε σχετική ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή δε μάσησε τα λόγια του.

«Ο Σαίξπηρ τα λέει όλα σε μια φράση στον Βασιλιά Ληρ: ”Από το τίποτα, δε βγαίνει τίποτα”. Αυτή η ιδέα να γίνει αυτό το έργο με αυτές τις προϋποθέσεις ήταν ένα τίποτα. Και αποδείχτηκε εκ των υστέρων βέβαια, ότι ήταν ένα τίποτα. Εγώ γιατί βρέθηκα εκεί; Γιατί έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, γιατί θα κάνω και άλλα πολλά και γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχω, για να κάνω λάθη και να τα βελτιώνω. Έκανα ένα λάθος. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.

Πληροφορήθηκα ότι δύο άνθρωποι συγκρούονται γι’ αυτό το θέμα, ενώ υπήρχαν 25 ηθοποιοί και δεν αναφέρθηκε κανείς. Είναι λίγο λυπηρό αυτό. Αυτό το ”ουδείς αναντικατάστατος” δεν το πιστεύω. Υπήρξαν στο παρελθόν ηθοποιοί που ήταν αναντικατάστατοι, τώρα δεν υπάρχουν. Με τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν ένα τίποτα και απεδείχθη ότι ήταν ένα τίποτα. Για εμένα προσωπικά, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Εγώ ανακατεύτηκα σε αυτό, το οποίο ήταν εγκληματική πράξη από ‘μένα. Μου έμεινε ένα φωτογραφικό υλικό για να το βάλω στο αρχείο μου.»

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. σιγα ρε πολ νιουμαν,σε πηρε απο τα αζητητα να σε βαλει στο εργο και του τι λες κιολας, προσωπικα οταν σε ειδα με τηην αλλη μαζι στις αφισες (το ξερει ολη η παρεα μου) ειπα ¨που πηγε και τους βρηκε αυτους τους αταλαντους?

Comments are closed.