Παρελθόν για την κυρία Παναγιώτα ο κορωνοϊός – Απομονώθηκε στο εξοχικό της μετά την επιστροφή από τα Ιεροσόλυμα

Κοινοποίηση:
1

Παρελθόν για την κυρία Παναγιώτα αποτελεί η περιπέτεια με τον κορονοϊό, καθώς πλέον είναι καθαρή, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.


Η 58χρονη γυναίκα που βγήκε νικήτρια από τη μεγάλη δοκιμασία του κορονοϊού μίλησε στον Σκάι: « Μετά από 14 ημέρες απομόνωσης χαμογελά και αναφέρεται στα όσα έζησε όλο αυτό το διάστημα.

«Θέλω να πω στον κόσμο να μην φοβάται. Είμαι καλά και όλο αυτό το διάστημα ήμουν χωρίς κανένα σύμπτωμα. Γυρίσαμε 27 Φεβρουαρίου από τα Ιεροσόλυμα και πήγα κατευθείαν στο εξοχικό μου. Μου είχε στείλει το παιδί μου ένα μήνυμα και μου είπε ότι είναι καλό να προσέξω λόγω του κορονοϊού. Στους Ιερούς Τόπους κυκλοφορούσα με τη μάσκα, επειδή ο σύζυγός μου είναι με πρόβλημα καρδιάς, ενώ έχουμε και δύο εγγονάκια», είπε ανάμεσα στα άλλα.

Η κ. Παναγιώτα εξήγησε πως έγινε η διαδικασία και αναφέρθηκε στις προφυλάξεις που είχε πάρει η ίδια κατά την επιστροφή στην Ελλάδα πριν βρεθεί θετική. «Με πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο στην Αμαλιάδα και είπαν να πάω να κάνω τεστ αν και δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Τις πρώτες ημέρες από την επιστροφή πήγαινα στο μαγαζί, αλλά δεν επισκέφθηκα τα εγγονάκια μου και με τον άντρα μου ήμουν σε απόσταση. Με τους υπαλλήλους πάλι υπήρχε μεγάλη προσοχή… Μπήκα σε απομόνωση στο εξοχικό όταν μου είπαν ότι το τεστ βγήκε θετικό και έμενα στο κτήμα. Εύχομαι οι άνθρωποι που είναι στα νοσοκομεία να γυρίσουν γρήγορα στα σπίτια τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πήγαν να προσκυνήσουν, και φυσικά πήραν την θεία κοινωνία..
    Ήρθαν εδώ, ΜΕΤΑ από! αυτό, για να ξεκληρίζουν την Ελλάδα..
    Και φυσικά δεν φταίνε οι άνθρωποι, όμως το ότι η χώρα θα γεμίσει τον ιό, από άτομα που ήρθαν από τους Αγίους τόπους, δεν είναι τυχαίο..
    Σε λίγες μέρες να δείτε κρούσματα που θα υπάρξουν λέω Αμήν..

Comments are closed.