Παρατάει τη δημοσιογραφία ο Νίκος Χατζηνικολάου! Ποιο είναι το επάγγελμα που επέλεξε;

Κοινοποίηση:
f3ac77_xatzinikolaou

Ένα χιουμοριστικό κείμενο από το “Κουλούρι” εντοπίσαμε για την… αλλαγή επαγγέλματος του Νίκος Χατζηνικολάου!

“Στροφή” στην καριέρα του επιχειρεί ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος ανέλαβε προπονητής του νούμερο 1 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φημίζεται για τη δεξιοτεχνία του στο ευγενές άθλημα, έχοντας κατακτήσει αρκετές φορές στο παρελθόν το βαρύτιμο έπαθλο του τουρνουά “Πολιτεία Open” ενώ έχει συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης, όπου κατά γενική ομολογία θα είχε μεγαλύτερη τύχη αν δεν επέμενε να αγωνίζεται με κοστούμι.

Κατά τις πρόσφατες διακοπές του στην πατρίδα μας, ο 25χρονος Σέρβος τενίστας έτυχε να παρακολουθήσει το ελληνικό “ελ κλάσικο” του τένις, ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Βασίλη Τσιάρτα. Ο Νόλε έμεινε εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες και των δυο και τους πρότεινε να γίνουν οι προπονητές του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη φράση του στην προσπάθεια του να απαντήσει και έτσι ο κάτοχος 5 γκραν σλαμ, μην μπορώντας να περιμένει άλλο, στράφηκε αποκλειστικά στον πρώην άνκορμαν.


Ο Νίκος Χατζηνικολάου αρχικά ήταν επιφυλακτικός, το γεγονός ωστόσο πως δεν εργάζεται πλέον σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό του δίνει τη δυνατότητα να έχει το χρόνο για να αναλάβει μια τέτοια πρόκληση. Έτσι, κατόπιν ώριμης σκέψης αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Τζόκοβιτς, με τον τελευταίο να έχει ήδη προχωρήσει στην απόλυση του προηγούμενου προπονητή του, Marian Vajda.

Η σύζυγος του κυρίου Χατζηνικολάου μάλιστα, Κρίστυ Τσολακάκη, αναμένεται να αναλάβει τη δημόσια εικόνα του μεγάλου τενίστα, ενώ το ρόλο του  φροντιστή θα έχει ο Γιώργος Γεωργίου. Χορηγός του Σέρβου θα είναι φυσικά η Real News, η οποία αυτή την Κυριακή θα δίνει δώρο τα περιβραχιόνια του τενίστα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΚΗΡΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ????ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥ……….

Comments are closed.