“Παράτα με Μάκη… ” – Χοντρός τσακωμός Ελένης – Ματέο! Έξαλλη η παρουσιάστρια!

Κοινοποίηση:
d92c4e_4

Αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής showbiz και κάθε της κίνηση αποτελεί πάτημα για συζητήσεις και κους κους!

Μετά το δημόσιο ξεκατίνιασμα με follower της στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε και άλλο δικαίωμα ώστε να συζητηθεί η προσωπική της ζωή! Ή καλύτερα το έδωσε ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος!

Ο άνδρας της ζωής της δεν έδωσε το παρόν στην παρουσίαση του προγράμματος του Alpha για τη νέα χρονιά και αμέσως το σούσουρο ξέσπασε! Οι ψίθυροι μέσα στην αίθουσα έλεγαν «Μα καλά… δεν μπορούσε να έρθει καν; Ας μην έκανε δηλώσεις αλλά έπρεπε να είναι εδώ μαζί της»!

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως πέρσι ο Ματέο είχε δώσει κανονικά το παρόν, ενώ φέτος δεν μπήκε στον κόπο καν να πάει να στηρίξει την γυναίκα του! Μάλιστα η κίνηση αυτή δεν άρεσε ούτε στην ίδια την Ελένη, η οποία μετά τα κουτσομπολιά που άρχισαν δεν άργησε να αρχίσει την γκρίνια και στον Μάκη!

“Παράτα με Μάκη, με έκανες ρεζίλι, έδωσες πατήματα για να μας κουτομπολεύουνε, έπρεπε να έρθεις και ας μην μιλούσες στις κάμερες, απλά να είσαι εκεί δίπλα μου! Ντροπή σου”, φέρεται να είπε η Ελένη στον Ματέο, με τον τελευταίο να μην δίνει προεκτάσεις στην κουβέντα αφού λατρεύει την παρουσιάστρια και δεν θέλει να κρατάει κακίες!

Πάντως το ζευγάρι δεν περνάει και την καλύτερή του φάση, με την φόρτωση από την ένταση της δουλειάς εν όψει της νέας σεζόν να είναι εμφανής και να δημιουργεί τριβγμούς!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: